To je to što me zanima!

Turci: Vida bi u Liverpool, javili se i Wolvesi, želi ga Leicester...

Domagoj je navodno čelnicima Bešiktaša rekao kako želi na Anfield do kraja prijelaznog roka. No, kako su svoje upite navodno poslali i Leicester te posebno Wolverhampton, Vida i Bešiktaš pričekat će službene ponude i odvagnuti što bi bilo najbolje
Vidi originalni članak

Još od kraja Svjetskog prvenstva Domagoja Vidu turski i engleski mediji gotovo svakodnevno su povezivali s prelaskom u Liverpool. Pisalo se kako je Vida navodno već sve dogovorio s 'redsima', usuglasio osobne uvjete te kako je preostalo tek da engleski velikan ispuni zahtjeve Bešiktaša od 30 milijuna odštete.

No do danas transfer nije potvrđen, a Englezima je ostalo tek nešto manje od tjedan dana prije zatvaranja prijelaznog roka (9. kolovoza) i žele li Vidu morat će se požuriti. Turski Milliyet stoga je danas pustio priču kako 'redsi' nisu jedini klub iz Premiershipa koji želi u posljednjem tjednu osigurati dolazak svjetskog srebra u svoju svlačionicu.

Domagoj je navodno čelnicima Bešiktaša rekao kako želi na Anfield do kraja prijelaznog roka. No, kako su svoje upite navodno poslali i Leicester City te posebno Wolverhampton, Vida i Bešiktaš pričekat će službene ponude i odvagnuti što bi bilo najbolje. Prema onome što je nedavno Klopp rekao, Liverpool nije zainteresiran za nove transfere, no sjajni trener ipak je ostavio mjesta navijačima za maštu.

- Ako me danas pitate hoće li biti novih transfera, odgovor je ne. No nikad ne znate što budućnost može donijeti, možda vam sutra kažem da dovodimo neko pojačanje - rekao je nedavno Klopp.

Želi li Vidu i spreman je izdvojiti 30 milijuna eura, problema neće biti. U suprotnom Domagoj bi mogao u neki od ostalih premierligaških klubova, West Ham, Leicester, Wolverhampton... 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kariola 03.08.2018.

    Cekajte pa zar nije on u Liverpoolu vec 2 tjedna, tako ste barem pisali da je sve dogovoreno, da leti za liverpool potpisat ugovor... pa ste mi brisali komentare kad sam govorio da ne pisete gluposti.

  • aaerts 03.08.2018.

    samo liverpool kakvi wolvesi i ostali bakrači

  • 2_inch_razarac 03.08.2018.

    Dobar stoper i mislim da ga svi moramo cijeniti! Za nas je uvijek davao 150%!! Ali isto moramo razumjeti da nije za Barcelonu ili Liverpool kako se ovdje piše. U Liverpoolu bi bio zamjena i to bi možda i bilo ok za neke utakmice, ali igra im je previše otvorena i Vida bi im bio slaba točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare