To je to što me zanima!

Turčin odgurnuo Ivana Bebeka, a navijači mu prijete smrću...

Ivan Bebek sudio je utakmicu Brage i Fenerbahčea. Isključio je trojicu igrača turske momčadi, a nakon što je pokazao crveni karton Volkanu Senu, ovaj ga je gurnuo
Vidi originalni članak

Sporting je u Bragi pobijedio Fenerbahče 4-1 nadoknadivši poraz 0-1 iz prve utakmice. Incidentnu utakmicu u Portugalu je sudio Ivan Bebek, na koncu pokazavši čak tri crvena kartona gostima i ukupno još 10 žutih kartona. 

Domaćin je poveo golom Ahmeda Hasana u 11. minuti, no u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio je Alper Potuk. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 66. minuti kada je Bebek dosudio penal za Bragu pritom isključivši gostujućeg stopera Mehmeta Topala zbog igranja rukom u kaznenom prostoru. 

Josue je bio uspješan i Portugalci su poveli 2-1. Pet minuta kasnije Nikola Stoiljković je zabio za 3-1, a sve dvojbe oko pitanja putnika u četvrtfinale riješio je gol Rafe Silve u 83. minuti. Do konca utakmice Fener je ostao bez još dvojice igrača, a isključeni su Alper Potuk (87) i Volkan Sen (87). Ovaj posljednji odgurnuo je hrvatskog suca.

Nakon utakmice bijesni turski navijači na društvenim mrežema prijete Bebeku smrću.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • depeche_mode 19.03.2016.

    turska povsla

  • apoxiomen007 18.03.2016.

    Kad Bebek sudi u Europi, to je uvijek neki cirkus sa 10 zutih, 3 crvena, 2 penala i sl...

  • uvijekkontra 18.03.2016.

    A treba sudit i Širić kako ga mamić nije pogurao baš čudno gdje je širić zna li netko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare