To je to što me zanima!

Turina nije htio priznati da je netko bolji: Koch? Tko je taj?

Ivan Turina branio je za Dinamo, Kamen Ingrad, Osijek, Lech, AIK... Nije se slagao s dovođenjem Georga Kocha u Dinamo. Ubrzo nakon toga odlučio je otići iz kluba
Vidi originalni članak

Karijera nekadašnjeg Dinamovog golmana Ivana Turine prerano je završila. Turina je preminuo u stanu u Stockholmu. Imao je samo 32 godine... U karijeri je branio za Dinamo, Kamen Ingrad, Osijek, Lech, AIK...

Turina je počeo u omladinskom pogonu Dinama. Za prvu momčad Dinama ukupno je nastupio 175 puta od čega 96 puta u natjecateljskim utakmicama.

Brzo se nametnuo sjajnim obranama. Visok 197 centimetara ulijevao je strahopoštovanje ostalim igračima. Nikome nije htio priznati da je bolji od njega.

To ga je stajalo odlaska iz Dinama. Branko Ivanković potjerao ga je s priprema 2007. godine u Austriji. Njega i drugog golmana Filipa Lončarića.

- Pa Lončarić i ja smo duplo bolji od tog, kako se zove, Kocha - rekao je Turina nakon što je Dinamo doveo njemačkog 35-godišnjeg golmana u klub. 

Nije mu bilo svejedno što se klub odlučio za stranca u godinama, a nije vjerovao njemu i Filipu Lončariću. Ubrzo nakon toga, Ivan Turina otišao je iz Dinama...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • chelseaMG 02.05.2013.

    ova vijest me užasno rastužila. mogu si samo misliti kako mu je ženi, koja će sada morati odgajat troje djece, potpuno sama.

  • Sreca 02.05.2013.

    Eto sta ti je zivot...

  • Alma13 02.05.2013.

    Prava tragedija...R.I.P. tužno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare