To je to što me zanima!

Turski kup: Slaven Bilić ispao, a Robert Prosinečki prošao...

Bešiktaš pod vodstvom nekadašnjeg hrvatskog izbornika, Slavena Bilića, ispao je iz turskog nogometnog kupa od drugoligaša. Prosinečki je prošao s Kayserisporom...
Vidi originalni članak

Bešiktaš je doživio debakl u turskom nogometnom kupu. Momčad koju vodi hrvatski trener i bivši izbornik "kockastih", Slaven Bilić, izgubila je već u prvom krugu od drugoligaša Bucaspora 2-1.

Robert Prosinečki je bio uspješan. Njegov Kayserispor igra sve bolje otkako je uprava kluba odbila ostavku Žutog i nagovorila ga da ostane. Kayserispor je u kupu prošao pobijedivši Trabzon 1-0.

Ibričić zabio "hat-trick"

Senijad Ibričić, bivši igrač Hajduka, bio je junak svog Erciyesspora u utakmici kupa protiv Tarsusa. Nogometaš BiH zabio je tri gola za pobjedu svoje momčadi 4-2.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Crazy Kipper 06.12.2013.

    Robi je bio igračina , prisjetite se samo klubova u kojima je naganjo loptu i suigrače s kojima je igrao . Za razliku od ostalih naših trenera on trenersku karijeru gradi od nule , postepeno i pošteno , ne krivi igrače , preuzima odgovornost na sebe za sve neuspjehe momčadi . neka se ostali ugledaju na njega . Samo naprijed Robi i ostani svoj

  • drmm 06.12.2013.

    ...bilić je.uvjetno rečeno,dobar trener kad se igra...ali kad treba proći dalje...e onda tu nastaju problemi i to veliki...!!!!

  • strmi007 06.12.2013.

    Mafija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare