To je to što me zanima!

Turski turisti poželjeli se slikati s Darijem Šimićem

Izbornik Slaven Bilić čateško je prijepodne proveo u teretani i šetajući, a Ivica Križanac priključio se reprezentaciji bez inicijacije, koja i ne postoji
Vidi originalni članak

Euro je iza nas, zaboravimo što je bilo, o tome više ne pričamo, okrenimo se onome što slijedi, najavio je novi reprezentativni ciklus Ivan Rakitić. No bez Turaka ipak u hrvatskoj reprezentaciji ne može, trojica Turaka iz Italije baš su odsjela u čateškom hotelu. Prepoznali su Darija Šimića i nekoliko puta se s njim slikali. Očito, ta Turska će nas još dugo vremena pratiti. Ivica Križanac prvi je put ručao s reprezentativcima, sa svima njima tek se sad upoznao. Kako smo saznali, izvukao se od bilo kakve inicijacije, taj običaj među našim nogometašima jednostavno ne postoji. Sjeo je za stol i počeo jesti kao i svi drugi koji su već dugo ovdje.
- Evo idem sad kod doktora da mi pregleda leđa - jedino je što je u prolazu rekao Ivica Križanac, koji s leđima već dugo ima problema i stalno prolazi raznorazne masaže da bi ublažio bol.
Što se Slovenije tiče, svi naglašavaju da nas čeka teška utakmica s agresivnim suparnikom. Izbornik Slaven Bilić, koji je čateško prijepodne proveo u teretani i šetnji, još ne otkriva sastav.
Ali očekuje se da će u Mariboru zaigrati: Pletikosa, Ćorluka, Šimić, Križanac, Pranjić, Srna, Kranjčar, Rakitić, Petrić i Olić. Najveća dvojba je tko će zamijeniti Niku Kovača, ravnopravno se nadaju Leko, Pokrivač i Vukojević.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • cepuljni 18.08.2008.

    i sta sad ?? da vi samo znadete koliko se ceskih turista zeli slikat sa mnom svaki dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare