To je to što me zanima!

Tuttosport: Inter želi dovesti Kagawu, a prodat će Kovačića

Ako je vjerovati pisanju Tuttosporta Kovačić će napustiti 'nerazzurre', a sve to kako bi Inter prikupio novac za dovođenje 24-godišnjeg Japanca Kagawe iz Uniteda
Vidi originalni članak

Nakon što su nedavno engleski i njemački mediji pisali o interesu europskih velikana za Matea Kovačića, na tragu odlaska mladog hrvatskog veznjaka iz Intera danas pišu i talijanski mediji.

Ako je vjerovati pisanju Tuttosporta 19-godišnji hrvatski reprezentativac napustit će 'nerazzurre', a sve to kako bi Inter prikupio novac za dovođenje 24-godišnjeg Japanca Shinjija Kagawe iz Manchester Uniteda.

Kagawa je na Old Trafford stigao na ljeto 2012. godine, ali nikad nije pokazao potencijal koji je pokazivao u dresu dortmudske Borussije zbog čega je i doveden u Manchester United.

Hoće li Inter 24-godišnjeg Japanca pretpostaviti Kovačiću vidjet ćemo uskoro, ali svakako treba imati na umu da hrvatski veznjak kod trenera Waltera Mazzarrija ne dobiva pravu priliku.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • StaBiSaSvijetomUpm 07.03.2014.

    tuttosport su torinske novine tako da me i necude ovakve budalastine kao sto me necude ni reakcije citatelja 24 sata...

  • zdenko simic 07.03.2014.

    ma moze.ajde kovacicu ispuni taj potencijal i pokazi da si najbolji!! ako ga ispuni vjerujem da ce biti najbolji u hrvatskoj ikada

  • VK_88 07.03.2014.

    Molim te bjeziiii sto prije izgorit ces tamo sine !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare