To je to što me zanima!

Tužan dan za tenis! Evo gdje gledati zadnji Federerov ples

Legendarni Švicarac zaigrat će u paru s Rafaelom Nadalom protiv Amerikanaca Jacka Socka i Francisa Tiafoea u londonskoj O2 Areni na Laver kupu. Predviđeni početak je u 21.30
Vidi originalni članak

Nažalost, došao je i taj dan. Dan kada će veliki Roger Federer odigrati svoj zadnji službeni teniski meč.

Legendarni Švicarac zaigrat će u paru s Rafaelom Nadalom protiv Amerikanaca Jacka Socka i Francisa Tiafoea u londonskoj O2 Areni na Laver kupu. Predviđeni početak je u 21.30 (Eurosport 1) po hrvatskom vremenu.

Osim njega i Nadala Europu će na Laver Cupu predstavljati Novak Đoković, Stefan Tsitsipas, Andy Murray i Casper Ruud, a Matteo Berrettini je u statusu zamjene.

Izbornik reprezentacije Svijeta John McEnroe je prijavio Felixa Auger-Aliassimea, Taylora Fritza, Diega Schwartzmana, Alexa De Minaura, Francisa Tiafoea i Jacka Socka, a u svojstvu zamjene je Tommy Paul.

Na Laver Cupu svakog su dana na rasporedu tri pojedinačna meča i jedan dvoboj parova, s time da pobjeda u svakom meču prvog dana donosi jedan bod, drugog dana dva, a trećeg su u igri po tri boda. Pobjednička reprezentacija je ona koja prva uspije sakupiti 13 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare