To je to što me zanima!

Tužan kraj velikana: Aguero zbog srca napustio nogomet

Prema pisanju španjolske Marce, sjajni napadač i veliki nogometaš, kum Lionela Messija i jedan od najboljih ofenzivaca posljednjih 15-ak godina Sergio Aguero odlazi u mirovinu zbog srčanih tegoba
Vidi originalni članak

U petak su se pojavile informacije iz Španjolske kako bi se Sergio Aguero mogao povući iz aktivnog bavljenja nogometom. Dva dana kasnije, čini se da je sve istina i da se ubrzo očekuje potvrda samog nogometaša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako piše španjolska Marca u tekstu pod naslovom "Sergio Aguero se povlači iz nogometa zbog srčanih problema", Argentinac će javnosti priopćiti službeno povlačenje na press konferenciji idući tjedan.

To znači da mu je susret s Alavesom bio posljednji, a za Barcelonu je odigrao tek pet utakmica. I jedini gol zabio Real Madridu u El Clasicu... Prema svemu sudeći, bio mu je to i posljednji u bogatoj karijeri.

Ranije ovog mjeseca ustanovljeno je kako ima srčanu aritmiju, prve prognoze govorile su kako ga neće biti tri mjeseca, što je i sama Barcelona objavila, no čini se da je problem srčane aritmije ipak bio nerješiv i preopasan da bi daljnjim nastavkom karijere u pitanje doveo vlastito zdravlje.

Status zvijezde Aguero je stekao u Atletico Madridu gdje je zabio sto golova u 230 utakmica pa otišao u Premier ligu. U Manchester Cityju je tijekom deset godina odigrao 390 utakmica i zabio čak 260 golova uz 73 asistencije. Pet puta osvojio je Premier ligu, a posebno slatka mu je sigurno ona iz 2012. godine kada je zabio QPR-u gol za 3-2 u posljednjim sekundama i donio Cityju prvo prvenstvo u povijesti kluba.

Postao je najbolji strijelac u povijesti kluba prije nego se zaputio u Španjolsku i zaigrao za Barcelonu. Teško je vidjeti kako je karijera jednog istinskog velikana kao što je on na ovakav način došla kraju.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jumar 21.11.2021.

    Šteta. Od korone umro ne bi, kao što do sada nije umro jedan sportaš, niti bi mu ostale posljedice za zdravlje i karijeru.

  • palac90 21.11.2021.

    Vjerovatno se cijepio misleći da je donio dobru odluku ne znajući da cjepiva iza sebe ostavljaju pojedincima mogucnost nastanka ugruška koji može dovest do moždanog i srčanog udara…

  • No Coca Cola, Agua 21.11.2021.

    Nikad neću zaboraviti onaj Aguerooooooooooo! 😔

Komentiraj...
Vidi sve komentare