To je to što me zanima!

TV prijenosa utakmice između Zagreba i Nexea neće biti...

Televizijskog prijenosa utakmice neće biti. Na upit zašto, Zagreb se ogradio i poručio kako za to treba pitati nositelja prava, Medijsku prodajnu kuću d.o.o.
Vidi originalni članak

Rukometaši Zagreba u subotu od 18 sati u Kutiji Šibica dočekuju Nexe. Kako god završila ova druga utakmica, neće u subotu biti odlučeno tko će biti novi prvak. Dvoje prvoplasiranih iz Lige za prvaka nastavit će se nadmetati sve dok jedna od momčadi ne osvoji šest bodova u međusobnim susretima. Računaju se bodovi i iz Lige za prvaka, pa je Nexe u prednosti za dva boda.

POGLEDAJTE VIDEO: Dočekali rukometaše Nexea

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Televizijskog prijenosa utakmice neće biti. Na upit zašto, Zagreb se ogradio i poručio kako za to treba pitati nositelja prava, Medijsku prodajnu kuću d.o.o.

"Izjave aktera, snimanje konferencije za novinare nije ograničeno našim pravima, nego predstavlja standardni novinarski posao koji dogovarate s organizatorom utakmice. Snimanje same utakmice ne možemo omogućiti", odgovorili su nositelji prava na brojne upite redakcija.

Prvenstvo godinama nije bilo napetije pa su i tenzije među klubovima izraženije. Sve se zahuktalo kad su Našičani pred 3000 ljudi u OŠ "Kralj Tomislav" pobijedili Zagreb 30-29 u petom kolu Lige za prvaka. Nanijeli su im prvi poraz u prvenstvu još od 13. travnja 2007., kad je "zagrebaše" pobijedio Osijek.

Sad konačno imamo rukometni El Clásico!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Real Madrid 06.05.2022.

    Nema prijenosa jer već spremaju pokrasti Nexe sumnjivim sudačkim odlukama.

  • Qurcy Ban 06.05.2022.

    Nema prijenosa, kako bi sudci mogli lakše “odraditi” posao… to je jasno kao dan…

  • Majstor_Mrkonja 06.05.2022.

    od traženih 200 ulaznica PPD je dao damo 60kom za NEXE. Na žalost pri slobodnoj kupnji se morate izjasniti odakle ste i tada za slavonce je sve rasprodano. Moš mislit....

Komentiraj...
Vidi sve komentare