To je to što me zanima!

Tvrdi da ju je NBA košarkaš silovao: 'Prisilio me da spavam s njim i s njegovim bratom...'

Tužbu protiv košarkaša je podnijela još u rujnu prošle godine, ali sud je u travnju odbacio sve optužbe. Ipak, Ferguson će opet morati na sud jer ga je djevojka opet tužila...
Vidi originalni članak

NBA košarkaši su uspješni, bogati i ženskom spolu atraktivni zbog visine i mišića. Upravo zbog toga, neki od njih misle da mogu raditi što ih je volja bez pristanka drugih ljudi. Ili, u ovome slučaju, bez pristanka jedne djevojke. Ako je vjerovati njezinim riječima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Terrance Ferguson (22) je mladi košarkaš Oklahome koji nije u žiži javnosti zbog svojih košarkaških sposobnosti, već zbog optužbi za silovanje.

Neimenovana djevojka iz Oklahome tvrdi da ju je mladi košarkaš prisilio na trojac s njegovim bratom. 

Sve se navodno dogodilo 2018. godine kada je Ferguson pitao svoju tadašnju djevojku da spava s njim i njegovim bratom u isto vrijeme. Ona je odbila to, ali kako ona kaže, on ju je ubrzo prisilio. Jednom prilikom su imali spolni odnos, a u tome trenutku se u sobi pojavio njegov brat.

I dalje je odbijala bilo kakvu pomisao na 'trojac', a košarkaš Oklahome joj je navodno poručio: Šuti i klekni. 

Tvrdi da je bila prisiljena na oralni seks s tadašnjim dečkom, a njegov brat je općio s njom. U spisu koji je predala na sud također piše kako je Ferguson sve snimao te videozapis slao drugim osobama. 

- Povrijeđena sam fizički, psihološki i emocionalno - poručila je ona.

Tužbu protiv košarkaša je podnijela još u rujnu prošle godine, ali sud je u travnju odbacio sve optužbe. Ipak, Ferguson će opet morati na sud jer ga je djevojka opet tužila.

- Terrance Ferguson vrlo je poštovan mladić koji se nedavno morao braniti zbog nekih lažnih optužbi. U potpunosti je surađivao s istragom i cijeni profesionalnost istražitelja koji je odbio podići optužnicu - rekao je njegov odvjetnik u travnju.

I ovaj put Ferguson tvrdi da je nevin, a uskoro bi moglo započeti novo suđenje. Inače, on je u Oklahomu stigao 2017. godine kao 21. pick na NBA draftu, no u posljednje tri sezone nije baš briljirao. U prvoj sezoni zabijao je tri poena po utakmici, a najbolja mu je bila 2018/2019 kada je prosječno bilježio sedam koševa. Igra na poziciji beka...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • FokuMe 14.10.2020.

    Koliko vas ima vise sta je cili Nba pogazio zene sad

  • bili_osk 13.10.2020.

    Meni je trojac san sa Anom Tomašković i Tončicom Čeljuskom.

  • ponosna slavonija 13.10.2020.

    Da baš joj vjerujem

Komentiraj...
Vidi sve komentare