To je to što me zanima!

Tyson na stolu ima 20 milijuna za boksački meč bez rukavica!

Iron Mike može birati s kim se potući, na meniju su mu svi najbolji borci 'Bare Knuckle Fight Championshipa', treba samo uprijeti prstom u onog kojeg želi u ringu. Lako moguće: Shannona Briggsa
Vidi originalni članak

David Feldman, predsjednik 'Bare Knuckle Fight Championshipa', Mike Tysonu nudi 20 milijuna dolara za nastup u njegovoj Bare promociji, za boksački meč bez rukavica!

POGLEDAJTE VIDEO: MIKE TYSON

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iron Mike može birati s kim se potući, na meniju su mu svi najbolji borci 'Bare Knuckle Fight Championshipa', treba samo uprijeti prstom u onog kojeg želi u ringu.

- Tysonu smo ponudili 20 milijuna dolara za borbu u našem ringu, no isto tako smo otvoreni za razne opcije u kojima bismo mogli surađivati. Uzbuđenje koje smo osjetili kad smo vidjeli Mikeove snimke treninga i njegova želja da nastupi u ekshibicijama inspirirali su nas da mu pristupimo s ponudom - rekao je Feldman za Heavy.com.

KAKVA TRANSFORMACIJA Pogledajte kako izgleda Tyson! Pa nije čudo da se vraća u ring

Shannon Briggs, još jedan bivši prvak teške kategorije, ističe se kao potencijalni protivnik. Briggs je nedavno potpisao ugovor s BKFC-om, a i po godinama su tu negdje: Tyson ima 53, a Briggs 48.

Veliki Mike Tyson i debelo u šestom desetljeću života za samo jednu 'utakmicu' može zaraditi novac kao gotovo nijedan drugi sportaš na planeti!

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 10.05.2020.

    Samo je jedan Tyson to je box koji volimo gledat a ne ove babe

  • mala vatra 09.05.2020.

    Samo mu dajte masku...

  • Exterminator 09.05.2020.

    Jbt kad je lik bio strah i trepet po ulicama Broklyna sa 13 godina i mlatio koga je stigao može i sada bogme .. ja bi mu platio da ne boksa "bare knuckle " , netko će naje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare