To je to što me zanima!

Tyson - napušen k'o dimnjak ili ozbiljno bolestan? Jedva govori

Tysonu je klonula glava, pričao je jako sporo i premda je davao najkraće moguće odgovore za sve mu je trebalo jako puno vremena i morao se silno koncentrirati na izgovor svake pojedine riječi
Vidi originalni članak

Jedna od najgledanijih engleskih programa 'Good Morning Britain' (ITV) sam po sebi zna biti bizaran zbog nepredvidljivog i često neprofesionalnog Piersa Morgana, a u najnovijem izdanju 'cringe' ulogu nije imao voditelj nego gost - usporeni, nesuvisli i vidno pogubljeni Mike Tyson.

Pogledajte video: Tyson 'ubija' fokusere

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Boksački velemajstor koji se fizički opet impresivno istesao i najavljuje povratak u ring u 54. godini kroz borbe čija bi zarada išla u humanitarne svrhe, svojim je gostovanjem na ITV-ju zabrinuo milijune gledatelja i obožavatelja.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Tysonu je klonula glava, pričao je jako sporo i premda je davao najkraće moguće odgovore za sve mu je trebalo jako puno vremena i morao se silno koncentrirati na izgovor svake pojedine riječi.

Profile TV-emisije na društvenim mrežama zasule su tisuće poruka zabrinutih gledatelja: je li Mike ozbiljno bolestan, umoran ili je bio toliko napušen da je jedva nekako držao glavu uspravno?

Tyson je biznismen, ima kompaniju koja prodaje lijekove na bazi kanabisa i posluje vrhunski. Zarađuju se pusti milijuni, a Mike ne krije kako je i sam oduševljeni konzument vlastitih proizvoda, u rekreacijske i zdravstvene svrhe.

Prije nešto više od godinu upravo je Piers Morgan obznanio kako je pušio marihuanu s Tysonom i procijenio da kanabis Mikeu čini dobro:

- Tyson ima ranč marihuane u Kaliforniji pa sam pušio s njim jer je to tamo legalno. Marihuanu smatram manje opasnom od alkohola i cigareta. A nikad nisam vidio sretnijeg i mirnijeg Mikea Tysona - rekao je tada Morgan.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • duduuusta 15.10.2020.

    Hihihi da napušen ili bolestan hihi.. bolestan je od korone hihihih

  • Zoran 13 14.10.2020.

    Ja bih vam dao zabranu da pišete o pojedinim ljudima.Drž te se Huljića i Severine,tu ste jaki.Mike je tu mač malo.

  • BENEDICTION 13.10.2020.

    Mislis azziz🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare