To je to što me zanima!

Tyson za meč s Jonesom dobio 7,5 mil. funti: 'Sve ću donirati!'

Zna legendarni boksač kako je to nemati. Prije malo manje od 20 godina bio je pred bankrotom, ali oporavio se, uložio je u plantaže marihuane i zaradio bogatstvo. Za povratnički meč zaradio je triput više od Jonesa
Vidi originalni članak

Petnaest i pol godina nije ga bilo u ringu, ali po onome što je pokazao u 16 minuta boksa u Los Angelesu djelovao je kao da nikad nije otišao u mirovinu. I pitanje je kako bi se Roy Jones Jr. (51) proveo da meč nije bio ekshibicijske prirode.

Mike Tyson (54) je dominirao tijekom čitave borbe u Staples Centru, pritiskao je Jonesa koji je stalno tražio klinč. Udarao je Mike i nakon gonga i skraćene runde nisu mu baš bile po volji.

Pogledajte video: Trening Mikea Tysona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanju američkih i britanskih medija, Mike Tyson je za borbu zaradio 7,5 milijuna funti, a Jones Jr. triput manje, 2,5 milijuna funti. Tyson je i prije i nakon borbe kazao da će sav novac donirati u dobrotvorne svrhe.

Zna legendarni boksač kako je to nemati. Prije malo manje od 20 godina bio je pred bankrotom, ali oporavio se, uložio je u plantaže marihuane i zaradio bogatstvo. 

VIDEO: STATISTIKA OTKRIVA Iron Mike je razbio Jonesa, ali suci mu to nisu htjeli priznati POGLEDAJTE VIDEO Youtuber zakucao NBA zvijezdu! Mavrović: Dajte mi ga u ringu...

Inače meč Tyson - Jones Jr. se u SAD moglo pogledati na TV, po PPV (plati-pa-gledaj) sustavu za 50 dolara, a u Velikoj Britaniji za 20 funti. Na taj način, te kroz televizijske reklame se i namaknuo novac za dvoboj starih boksača.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zolymedimurje@gmail.com 01.12.2020.

    Mike je covjek sa srcem. Naj veci donator svijeta. Kod nas dadne 10 tisuća kuna ali jako malo broj sportista i sve TV kuce i novine pisu o njima kao da su dali milione.  

  • roundtrain 01.12.2020.

    Ne treba Tysonu novac od boksačkih mečeva. Zaradjuje bogatstvo na reklamama, i dan danas, i zaradjivati će od reklama milijune $ još desetljećima. Ako poživi toliko dugo?!

  • Tvrtkomotkić 01.12.2020.

    Donirati će dilerima 🤪

Komentiraj...
Vidi sve komentare