Sport

Komentari 10

Tyson za meč s Jonesom dobio 7,5 mil. funti: 'Sve ću donirati!'

Tyson za meč s Jonesom dobio 7,5 mil. funti: 'Sve ću donirati!'

Zna legendarni boksač kako je to nemati. Prije malo manje od 20 godina bio je pred bankrotom, ali oporavio se, uložio je u plantaže marihuane i zaradio bogatstvo. Za povratnički meč zaradio je triput više od Jonesa

Petnaest i pol godina nije ga bilo u ringu, ali po onome što je pokazao u 16 minuta boksa u Los Angelesu djelovao je kao da nikad nije otišao u mirovinu. I pitanje je kako bi se Roy Jones Jr. (51) proveo da meč nije bio ekshibicijske prirode.

Mike Tyson (54) je dominirao tijekom čitave borbe u Staples Centru, pritiskao je Jonesa koji je stalno tražio klinč. Udarao je Mike i nakon gonga i skraćene runde nisu mu baš bile po volji.

Pogledajte video: Trening Mikea Tysona

Prema pisanju američkih i britanskih medija, Mike Tyson je za borbu zaradio 7,5 milijuna funti, a Jones Jr. triput manje, 2,5 milijuna funti. Tyson je i prije i nakon borbe kazao da će sav novac donirati u dobrotvorne svrhe.

Zna legendarni boksač kako je to nemati. Prije malo manje od 20 godina bio je pred bankrotom, ali oporavio se, uložio je u plantaže marihuane i zaradio bogatstvo. 

Inače meč Tyson - Jones Jr. se u SAD moglo pogledati na TV, po PPV (plati-pa-gledaj) sustavu za 50 dolara, a u Velikoj Britaniji za 20 funti. Na taj način, te kroz televizijske reklame se i namaknuo novac za dvoboj starih boksača.

Najčitaniji članci