To je to što me zanima!

U-20: Urugvaj izbacio 'furiju', Francuzi razbili Uzbekistan...

Urugvajci su nakon produžetka pobijedili Španjolsku 1-0. Gol odluke pao je u 103. minuti, a nakon kornera loptu je u mrežu glavom zakucao Felipe Avenatti
Vidi originalni članak

Urugvaj i Francuska prvi su polufinalisti Svjetskog prvenstva nogometaša do 20 godina u Turskoj.

Urugvajci su nakon produžetka pobijedili Španjolsku 1-0. Gol odluke pao je u 103. minuti, a nakon kornera loptu je u mrežu glavom zakucao Felipe Avenatti.

Francuska je bez već problema pobijedila Uzbekistan 4-0. Golove za 'tricolore' zabili su Sanogo, Pogba, Thauvin i Zoume.

U nedjelju su na rasporedu preostala dva četvrtfinala u kojima će se sastati Irak i Južna Koreja, te Gana i Čile.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Neutralni 07.07.2013.

    Bez obzira na poraz Španjolci imaju jaku tehnički potkovanu mladost koja će dobro naslijediti ove današnje.. Po meni su ljepše odigrali nego Urugvaj.

  • ilija torres sivonjic 07.07.2013.

    nema veze tko je koga izbacio....bitno je da mi imamo livaju

  • noname92bl 06.07.2013.

    Auu konacno neko da zaustavi dominaciju Spanaca, cestitke Urugvaju. A meni je cudno kako svake godine kada se igraju svjetska prvenstva za mlade neka Africka ekipa dogura do zavrsnice. Ne bih da umanjujem kvalitet nijedne ekipe, ali ne mogu a da ne pomislim na cinjenicu da za te selekcije zapravo igra veliki broj igraca koji imaju vise godina, ili jednostavno crnci se prije razviju fizicki od bijelaca pa su dominantniji, ne znam sta je razlog, ali znam da su svake godine veoma dobri a u seniorskoj konkurenciji ih nema nigdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare