To je to što me zanima!

U Bayernu poludjeli na Neuera: 'Manuele, popravi ponašanje!'

'U klubu su ljutiti, smatraju takav potez skandaloznim i pitaju se zašto im se Neuer nije privatno obratio', javio je anonimni izvor njemačkom Bildu, a Neuera je pošteno oprao i Lothar Matthäus
Vidi originalni članak

Bayern nije dovoljno konkurentan da bi ostvario ciljeve Manuela Neuera, ispalio je prije nekoliko dana agent njemačkog golmana Thomas Kroft i zgrozio čelnike bavarskog giganta.

Nije trebalo dugo čekati reakciju Bayerna. Odmah su pozvali Neuera na 'pranje'.

- U klubu su ljutiti, smatraju takav potez skandaloznim i pitaju se zašto im se Neuer nije privatno obratio - javio je neimenovani izvor tradicionalno dobro upućenom njemačkom listu Bildu.

Neuer je u Bayern došao 2011. iz Schalkea, ali je već dvije-tri sezone u padu zbog ozljeda. Ni klubu baš ne cvjetaju ruže u Ligi prvaka.

- Manuel je vođen uspjehom i imam dojam da Bayern već sad puno zaostaje za najjačim engleskim momčadima. Vidjet ćemo što ćemo dalje. Ostanak u Bayernu i potpis novog ugovora nije jedina opcija - rekao je Krofth. 

Neuera je napao i legendarni Lothar Matthäus.

- Takvo ponašanje je potpuno neprihvatljivo. Kao kapetan Bayerna morao je prvo razgovarati s klubom ako je nezadovoljan transfer politikom. Vrata uprave su mu uvijek otvorena - viđenje je bivšeg njemačkog reprezentativca.

Bild doznaje i kako je Neuerovo ponašanje razbjesnilo njegove suigrače koji su napokon pronašli koheziju nakon prošle turbulentne sezone.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 09.07.2019.

    Naravno sada pokušava sve da bi ga se ovi riješili, jer od iduće sezone bojim se da će biti samo broj 2

  • mestar 08.07.2019.

    Nista nije pogresno rekao jer ima bogate sponsore pa spada u medu najbogatije klubove, pun stadion, uz to imaju pravoodkupa koga god zazele iz njemackih klubova, pa nista.

  • nikolalaaa 08.07.2019.

    Pa kako trenutno brani, ne može u jačem klubu od Bayerna igrati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare