To je to što me zanima!

U čast kapetana! Torcida se oprostila od Jurice Jerkovića

Navijači Hajduka su na travnjaku zapalili svijeće u obliku broja deset, koji je devet godina s velikim ponosom nosio na svojim leđima, a onda su upalili baklje u čast velikog Jerkovića i zapjevali...
Vidi originalni članak

Legendarni igrač Hajduka Jurica Jerković pokopan je u Splitu u poslijepodnevnim satima u krugu uže obitelji, a Torcida mu je u njegovom drugom domu, Starom placu, odala počast. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na veličanstven način oprostili su se navijači od njega, na mjestu gdje je toliko silno važnih golova zabio za 'bile', na mjestu gdje je svaku utakmicu ostavljao srce na terenu. Na travnjaku su zapalili svijeće u obliku broja deset, koji je devet godina s velikim ponosom nosio na svojim leđima, a onda su upalili baklje u čast velikog Jerkovića i zapjevali.

Veličanstven prizor od kojeg se naježiš. Ovakve oproštaje zaslužuju samo najveći, a to on i je. Legendarna desetka koja će zauvijek ostati u srcima navijača Hajduka. Na Starom placu igrao je od 1967. do 1977., a bio je dio legendarne zlatne generacije koja je pod vodstvom Tomislava Ivića osvojila baš sve. Tri puta je bio prvak Jugoslavije, i čak pet puta zaredom osvajač Kupa, što nikome nikada nije pošlo za nogom.

Dragan Holcer, a sada i Jurica Jerković. Nekada su zajedno igrali na Starom placu, a sada će po nebeskim prostranstvima...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • mestar 05.06.2019.

    Sto netko mislio da mislio, ali nitko kao Torcida ne moze docekat i ispratit svoje ljubimce.Pocivaj u miru legendo.Svaka cast Torcida.

  • Santana8 05.06.2019.

    Do jucera su ga kao i sve legende veterane Hajduka tirali šta dalje od kluba !!!! Dvolicnost,jad i bjeda !!!!

  • titanik guzi klaunuškog 05.06.2019.

    Dragi dinamovci, okanite se hajduka, idite komentirat povratak lopuže u vas dynamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare