To je to što me zanima!

U četiri "domaća" susreta, Split hvata prednost Hajduka

Od svojih igrača očekujem maksimalan angažman i tri boda iz svake utakmice, pa tako i iz četiri "domaće", rekao je trener Splita uoči Lučkog, Karlovca i Varaždina
Vidi originalni članak

Nogometaše Splita u sljedeće četiri kola očekuju četiri susreta u gradu pod Marjanom. Na Parku Mladeži ugostit će Lučko, Karlovac i Varaždin, a na Poljudu će u goste Hajduku. Crveni se nadaju kako im je to idealna prigoda da anulira prednost od šest bodova Hajduka.

- Od svojih igrača očekujem maksimalan angažman i tri boda iz svake utakmice, pa tako i iz četiri ‘’domaće’’. No idemo utakmicu po utakmicu, najprije treba pobijediti Lučko, a potom gledati na ono što nas čeka dalje. S tri boda protiv Lučkog hvatamo priključak s vrhom ljestvice i osiguravamo plasman u Europu, što je naš cilj – kazao je trener crvenih Tonći Bašić, koji će moći na računati na povratnike u momčad, Križanca i Vitaića.

Prinova u dresu Splita, Dražen Jelić imao je neobičan debi u prošlom kolu, u Osijeku je dva puta zabio, po jednom je svladao svog i protivničkog golmana. K tome, propustio je i izglednu prigodu za izjednačujući gol pred kraj susreta.

- Dugo sam razmišljao o toj utakmici, no sada razmišljam samo o Lučkom. Oni su čvrst i neugodan protivnik, dobro se brane, ali mi želimo bodove i zato ćemo ih pokušati pritisnuti od prve minute - najavljuje Jelić, koji je prije Splita igrao za Posušje, Inter, Samobor, grčku Kalitheu, Vrapče, Vrbovec i Šibenik, gdje se uglavnom borio s problemima.

- Deset godina opraštam dugove da bih mogao ići dalje, možda je ovo prilika da napokon igram u kontinuitetu dobro i da klub poštuje sve što smo dogovorili. Do sada je Split za mene sjajan izbor, vidi se da je klub organiziran i da sve funkcionira, kako na terenu, tako i van njega. Nadam se kako će to biti i ubuduće - zaključuje Jelić.


Idi na 24sata

Komentari 17

  • anto123 02.03.2012.

    Ja sam vatreni navijac Splita,iako sam iz Rijeka. Zelim im puno uspjeha u ovom planu,a mislim da ce im se i ostvarit jer igraju lijep nogomet,rijetko se zatvaraju i stvarno su kompaktna momcad

  • vlaka 02.03.2012.

    Hajduk ima 9 bodova vise i utakmicu vise od Splita.Nek Split dobije to je minus 6,sljedec kolo dolaze na Poljud.Ako tu izgube Hajduk je sigurno drugi.Jos ce na kraju Belupo bit treci.A oni su i sad isprid Splita.Hajduk nije jak al siguran san da ce zadrzat drugo misto.

  • mali_001 02.03.2012.

    popravite sliku.... Split će igrati... a ne: "igrače"....

Komentiraj...
Vidi sve komentare