To je to što me zanima!

U Clevelandu tučnjava, u Salt Lake Cityju rasističke uvrede

Ivica Zubac i Ante Žižić odigrali su odlične partije u pobjedama svojih Cavsa i Clippersa, ali NBA večer obilježila je žestoka tučnjava u Clevelandu te razmjena odvrtnih uvreda i prijetnji u Salt Lake Cityu
Vidi originalni članak

Sinoć je u NBA ligi odigrano šest utakmica, ali nitko ne priča o 40 poena, 10 skokova i 7 asistencija sjajnog 'Stršljena' Kembe Walkera protiv Houstona ili 140 koševa koje su Ivica Zubac i Clippersi utrpali Celticsima.

U prvom planu su žestoka tučnjava u Clevelandu u kojem su Ante Žižić i Cavsi na kraju pobijedili Toronto Raptorse 126:101 te razmjena odvratnih uvreda Russella Westbrooka s jednim navijačem u Salt Lake Cityu (Jazz-OKC 89:98).

Ibaka i Chris u fajtu

U Clevelandu je gostujući centar Serge Ibaka izgubio loptu zbog presinga Cavaliersa. U blizini je bio domaće krilo Marquese Chriss koji ga je blago pogurnuo u lovu na loptu.

Košarkaš iz Konga je skočio s parketa i nasrnuo na protivnika. Najprije ga je zgrabio za vrat, a onda i zamahnuo šakom prema Chrissu. Na sreću nije ga baš pogodio kako je namjeravao, Chriss je pokušao uzvratiti na jednaki način, letjele su šake pa su i svi Cavsi i svi Raptorsi zajedno sa sucima razdvajili Ibaku i Chrisa koji su na kraju, naravno, isključeni.

VIDEO pogledajte ovdje

Ibaki je ovo treći put u zadnje tri sezone da je isključen zbog tučnjave pa mu vjerojatno prijeti dosta ozbiljna kazna jer ovo mu je i ukupno osmo isključenje u cijeloj karijeri. Ni Chriss nije nevinašce. On je tri godine u NBA-ju i svake godine zaradi po jedno isključenje.

"Sj...t ću i tebe i tvoju ženu"

Jazzeri i OKC su igrali u Utahu. Navijači u Salt Lake Cityu definitivno ne podnose igrače Thundera, a posebnim manjak poštovanja "uživa" Russell Westbrook.

Zvijezda NBA-ja i Oklahome upozoravao je javnost i komesara lige da se igrače u Salt Lake Cityu vrijeđa na apsolutno neprimjeren način i na posve osobnoj razini.

Westbrook je snimljen kako se nekome u publici obraća nedopustivim riječima, otvorenom prijetnjom: "Kunem ti se, misliš da se zaje....m? Sj...t ću i tebe i tvoju ženu"!

Igrač poznat po (pre)dugačkom jeziku poslije je pojasnio da domaćem navijaču nije prijetio iz čista mira nego je reagirao na rasističko dobacivanje, na uvredu: "Spusti se na koljena, na to si naviknut".

Za takav govor neizbježno je uključivanje policije u cijelu priču, a osiguranje u Vivint Smart Home Areni je navijačima pokazalo više "žutih kartona" zbog vrijeđanja igrača iz Oklahome prije nego što je Westbrook konačno izgubio živce pa reagirao.
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • HanSolo 13.03.2019.

    Sto ce drugo pavijani nego se tuci.

  • wwww 12.03.2019.

    Okc igra jednu mušku košarku s jakom obranom i oni tu nikoga ne štede i radi toga jesu na tepatu s mnogim ekipama..

  • kopic_na_zici 12.03.2019.

    Ibaka ce biti kaznjen ali kladim se da silver trlja ruke jer nba ligi trebaju ovakve stvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare