To je to što me zanima!

Doznajemo: Bišćanov ljubimac bit će prvo Dinamovo pojačanje

Trener Dinama Igor Bišćan obožava Fruka. Bišćan mu je dao puno prilika u U-21 reprezentaciji. Fruk je ponikao u Našicama, prošao sjajnu akademiju Hypo Limač, kratko bio u belgijskom Mouscronu pa Fiorentini...
Vidi originalni članak

Toni Fruk (22) na korak je do transfera u Dinamo! Mladi hrvatski reprezentativac protekle dvije sezone proveo je na posudbi u Gorici. Ugovor o posudbi istekao mu je. Igrač je Fiorentine, ali talijanski klub na njega ne računa pa ga hrvatski prvak može dobiti povoljno.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovi navijači slave

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trener Dinama Igor Bišćan obožava Fruka. Bišćan mu je dao puno prilika u U-21 reprezentaciji. Fruk je ponikao u Našicama, prošao sjajnu akademiju Hypo Limač, kratko bio u belgijskom Mouscronu pa za milijun i pol eura 2019. preselio u klub iz Firence.

Talijani su ga 2020. poslali na kaljenje u drugoligaša Dubravu. U jednoj utakmici Dubrava je pobijedila Dinamo II 3-1, a Fruk je postigao sva tri gola.

Krilni napadač ove je sezone za Goricu odigrao 24 utakmice uz sedam golova i asistenciju. Imao je zimus problema s ozljedom pa je propustio nekoliko utakmica. 

Dinamo je u problemima. Osim Josipa Šutala, Luke Ivanušeca i Martina Baturine, nema mladih igrača na kojima u budućnosti mogu zaraditi velik novac (10 ili više milijuna eura). Strategija kluba jest dovesti puno mladih. Mete su još Rijekin Matija Frigan, Lokomotivini Lukas Kačavenda i Luka Stojković... Na njima u budućnosti žele dobiti velike odštete.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Pra&vica 06.06.2023.

    Sjajan posao Dinamove struke. Bravo !

  • zera 06.06.2023.

    Strašno pojačanje bravo Igore.

  • josip 66 05.06.2023.

    Pojačanja se traže u Sloveniji i Hrvatskoj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare