To je to što me zanima!

U Dinamu oprezni: Skupina je dobra, ali Astra je jako opasna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na maksimirski stadion doći će tri ozbiljna protivnika. Zoran Mamić kaže kako će Dinamo morati biti mnogo bolji nego u dosadašnjim nastupima želi li izboriti prolaz
Vidi originalni članak

Škotski Celtic, austrijski Salzburg i rumunjska Astra - to su Dinamovi protivnici u grupnoj fazi Europske lige. Na prvi pogled čini se da je Dinamo dobro prošao i da se navijači mogu nadati europskom proljeću, ali Zoran Mamić upozorava da neće biti lako. 

- Grupa je dobra, ne lagana, nego kvalitetna. Znamo da su Celtic i Salzburg uvijek dobri, a vidjeli smo što je Astra napravila Lyonu. Sve su ozbiljni protivnici, morat ćemo biti još bolji nego u prošlim susretima ako želimo napraviti nešto više - rekao je trener Dinama. 

- Celtic i Salzburg imaju renome u Europi i o njima se ne treba puno govoriti. Ali Astra je prošla Lyon, to je dovoljno upozorenje. Mi ćemo se boriti u svakoj utakmici, dat ćemo sve od sebe, pokušat ćemo proći skupinu - rekao je Domagoj Antolić, strijelac pobjedničkog gola u uzvratu protiv Petrolula

Dinamo će igrati prvu utakmicu 18. rujna, pa u ritmu dva tjedna doći do šestog kola 11. prosinca. Točan raspored kad i s kim igraju još nije objavljen.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • micek 23 30.08.2014.

    Ako će držat postavu i dobro se pripreme Astra neće biti opasna.

  • Glasaj za HSP1861 30.08.2014.

    astra se ne kvari. al ce Mamic svim igracima ako izgube za utjehu kupiti novu astru

  • Duje1950_1 29.08.2014.

    ajmoooooo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare