To je to što me zanima!

U Dinamu su ‘novog Ademija’ našli u - Josipu Radoševiću

NIŠTA OD REBIĆA Bivši igrač Hajduka i Rijeke Josip Radošević blizu je Maksimira, a od dolaska Ante Rebića, čini se, neće biti ništa. On baš i nije želja
Vidi originalni članak

Josip Radošević ima ugovor s Napolijem do lipnja 2017. godine. Posljednjih je mjeseci 22-godišnji veznjak bio na posudbi u Eibaru, koji ima pravo otkupa njegova ugovora. No čini se kako Španjolci to neće učiniti. A tu će onda uskočiti Dinamo.

Radošević je trenutačno u SAD-u, na turneji s Eibarom, ali to će biti to od Španjolske.

- Iduće sezone više neću igrati ovdje. Kada se vratimo iz SAD-a, vjerojatno će biti poznat klub u kojem ću nastaviti karijeru - rekao je bivši igrač Hajduka i Rijeke te reprezentativac iz ere izbornika Igora Štimca.

Od izvora bliskih klubu doznajemo kako je Radošević velika želja savjetnika Zdravka Mamića.

Navodno se Josip jako sviđa Mamiću i pod svaku cijenu bi ga ovog ljeta htio vidjeti u Dinamovoj svlačionici. Kad Mamić žarko želi nekog igrača, u velikoj većini slučajeva taj i završi u Maksimiru. Sad je tako s Radoševićem...

Čini se da ni igrač nema ništa protiv dolaska u Maksimir. U Napoli je otišao 2013. i za ovu je talijansku momčad odigrao samo devet utakmica. Bio je na posudbi u Rijeci i Eibaru, pa bi se u Maksimiru napokon mogao skrasiti. Zagrepčani traže zamjenu za Arijana Ademija, kojemu je Uefa prošlog tjedna potvrdila suspenziju od četiri godine.

Teško je očekivati neki veliki obrat u njegovu slučaju i Radošević bi, smatra Zdravko Mamić, bio idealna zamjena za Ademija. Dinamo, naravno, još čekaju i pregovori s Napolijem, ali ako Radošević bude dolazio, Zagrepčanima ne pada na pamet za njega plaćati odštetu od milijun eura. Mogli bi ga dovesti za mnogo manji iznos.

Stariji brat ga želi, ali veliko je pitanje gdje je Josip Radošević u vizijama mlađeg brata Zorana. Ako ostanu Antolić i Machado, oni će sigurno biti ispred Radoševića, a zna se da trener Dinama jako cijeni i Goncala...

Radošević je blizu Maksimira, dok od dolaska Ante Rebića, čini se, neće biti ništa. Od odlaska iz HNL-a jako stagnira, a problem zna biti i ponašanje. Takve igrače Mamić ne želi u svlačionici.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • justEd 22.05.2016.

    passt eh

  • Gmbh_1 22.05.2016.

    pa taj covjek ne zna igrat,ne moj te ga gurat bzvz

  • stbbb 22.05.2016.

    koji radosevic igrac sta je praksa odigraj jednu utakmicu u reprezentaciji da te mogu prodat van igrac cista O nemos bez veze ni u WC puno boljih igraca ima u drugoj i trecoj ligi ali badava nema se veze ili ocevi nemaju para za dat u dep zalosno ali istinito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare