To je to što me zanima!

U Dortmundu će biti bijesni: Barcelona bez Messija na Inter

Ernesto Valverde ostavio je kod kuće nekoliko prvotimaca uključujući onog najvažnijeg, Lionela Messija. A Giuseppe Meazzu neće vidjeti ni Puique, Roberto, Dembele, Semedo, Melo
Vidi originalni članak

Kolo prije kraja u skupini F Lige prvaka Barcelona je osigurala prvo mjesto. Međutim, borba za drugo posve je otvorena, Inter i Borussia Dortmund izjednačeni su s po sedam bodova, no Talijani imaju prednost zbog boljeg međusobnog omjera.

ANTE BUDIMIR: Kao san: Upoznao sam Ivana Rakitića i dao dva gola Barci...

Na papiru bi uoči posljednjih 90 minuta favoriti za prolazak trebali biti Nijemci jer im u goste dolazi otpisana Slavija, najslabija ekipa skupine, dok Interu u stiže dolazi moćna Barcelona. Međutim, okrnjena Barcelona.

Ernesto Valverde ostavio je kod kuće nekoliko prvotimaca uključujući onog najvažnijeg, Lionela Messija. A Giuseppe Meazzu neće vidjeti ni Puique, Roberto, Dembele, Semedo, Melo...

U Dortmundu će, jasno, biti ljuti zbog ovog poteza Španjolaca, sasvim legitimnog, no koliko i sportskog, to je već druga strana medalje.

Valverdeu je očekivano prioritet subotnje gostovanje u San Sebastianu kod Real Sociedada, a onda i El Clasico. No, Barcelona je i bez Messija i Piquea dovoljno jaka da odmaranje Argentinca ne bude glavna tema njemačkih medija nakon što sve završi. Rakitić, Busquets, Suarez, Griezmann, Vidal, De Jong, Umtiti, Lenglet... Zvuči nam i dalje dovoljno moćno.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 09.12.2019.

    Puique?

  • 09.12.2019.

    Pa zasto bi isli s najjacom postavom a dolaze Sociedad pa Clasico...mogla je Borussia prije osigurat prolaz :)

  • blaugrana1899 09.12.2019.

    Tko je Dortmundu kriv što nisu ranije osigurali prolaz? Mogli su lijepo dobit Barcu pa onda lagano odmarati igrače kao što sad radi Barca. Ali su oni na svom stadionu protiv Barce promašivali sanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare