To je to što me zanima!

U Fenerbahčeu su ogorčeni: Slovenci uhitili Romaina Sata

Košarkaš Fenerbahčea Romain Sato uhićen je na aerodromu u Sloveniji jer je granična policija te zemlje posumnjala u ispravnost njegovih osobnih dokumenata
Vidi originalni članak

Košarkaš Fenerbahčea Romain Sato uhićen je na aerodromu u Sloveniji jer je granična policija te zemlje posumnjala u ispravnost njegovih osobnih dokumenata.

Romain Sato doputovao je s momčadi Fenerbahčea na susret drugog kola Eurolige na gostovanje kod Olimpije, međutim čim je stupio na teritorij Slovenije uhićen je na aerodromu. Razlog uhićenju je to što su slovenski granični policajci posumnjali da je njegova putovnica falsificirana te da mu je glavni cilj ostati u Sloveniji.

U turskom klubu su ogorčeni uhićenjem svojeg igrača, te smatraju da su to Slovenci napravili po naređenju Olimpije jer ga oni žele spriječiti da igra protiv njih.

- Ovo je skandal. Njihov postupak je nelegalan i nemoralan. Ne želimo vjerovati da se ovo događa u 21. stoljeću. Jasno je da žele spriječiti našeg igrača da igra protiv Olimpije. Strašno. Sato će najvjerojatnije biti vraćen u Tursku - stoji u priopćenju turskog kluba.

Zanimljivo, Sato je prije mjesec dana s istom putovnicom boravio u Italiji, ali tada nije imao sličnih problema.

Utakmica Union Olimpije i Fenerbahčea igra se večeras u 20.45 u Ljubljani.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • dunja-zuta 19.10.2012.

    Slovenija se boji imigranata kojih je sve više, tako da je normalno da više paze i pregledavaju, .azilante financira EU, jedan Slovenac može crknuti od gladi,ali za Iranca ili Turčina će se naći novca jer EU vodi brigu o njima i mora ih negdje skloniti, države se prepunjene imigrantima.. red je na Sloveniji, a kasnije i nama da pokažemo gostoprimstvo imigrantima.

  • Cro Armi 19.10.2012.

    To je najveći razlog zbog kojeg sam glasao za EU, slovenska granica...

  • Mario Gomez 19.10.2012.

    hahaha da sigurno je došao da bi ostao u Sloveniji... zato nek im večeras vrati, nek im zatrpa koš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare