To je to što me zanima!

Dinamo u finalu: Dobili GOŠK, zabili su Sylvestr i Alispahić...

Dinamo je izborio finale 22. Memorijalnog turnira Andrija Anković u Gabeli svladavši NK GOŠK 2-0. Strijelci su bili Sylvestr i Alispahić. Finale će igrati protiv RNK Splita
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama pobijedili su u polufinalu 22. Memorijalnog turnira Andrija Anković u Gabeli svladavši domaći NK GOŠK 2-0. 'Modri' su nakon remija s Brotnjom pružili puno bolji nastup u četvrtak pred oko 300 gledatelja. Strijelci za Dinamo bili su Jakub Sylvestr u prvom te Mehmed Alispahić u drugom poluvremenu. Dinamo je imao pet, šest dobrih prilika.

- Zadovoljan sam. Stvorili smo dosta prilika, bili je dobro obzirom da je teren jako loš. Ne nazire se prvih 11, ali želim da imamo 17, 18 igrača - rekao je trener Dinama Ante Čačić koji nije mogao računati na nekolicinu igrača.

Nisu igrali Rukavina, Kramarić koji imaju problema s tetivom, Bišćan i Sammir su bili pošteđeni, Vrsaljko ima crijevnu virozu i temperaturu.

- Sammir i Bišćan neće igrati ni sutra u finalu - dodao je Čačić.

Jako dobro je odigrao Ivan Tomečak koji je asistirao za prvi gol. Kelava je bio nezasposlen, a svi ostali su dobro odradili svoj posao.

Dinamo će u finalu turnira igrati protiv Splita koji je s 3-1 pobijedio Lokomotivu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Mozak 19.01.2012.

    Čestitamo ! Dokazali ste da i vi nekoga možete pobjedit !...Povijesna pobjeda....svaka čast !

  • dadam541 19.01.2012.

    Jako dobro je odigrao Ivan Tomečak ........zanimljivo ......a da pitamo trenere di je bio do sad sva sreca sto ga netko nije vec kupio jedan vunderkind sjedi na klupi citavu godinu .......

  • kalerZ 19.01.2012.

    Samo za Niagaru: Neznam ja ko je neki dan izgubio 4-2 od nekog desetog i to doma,i koji ste vi uspjeh napravili zadnjih godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare