To je to što me zanima!

U Hajduku novu upravu izabrali za samo 17 minuta

Novi predsjednik Hajduka i službeno je postao Mate Peroš, koji će splitski klub voditi do završetka pretvorbe u sportsko-dioničko društvo
Vidi originalni članak

Uz Peroša su u Upravnom odboru župan splitsko-dalmatinski Ante Sanader, splitski gradonačelnik Ivan Kuret, Marko Ivkošić te direktor Dalekovoda Luka Miličić, Lenko Milin iz Tankerske plovidbe i Ivo Pavličević iz PBZ-a. Time je Hajduk napokon dobio novu upravu koja će klub voditi do završetka pretvorbe u sportsko-dioničko društvo. Novi predsjednik najavio je kraj preoblikovanja početkom sljedeće godine:
- Nastojat ćemo taj proces dovršiti da bi početkom 2009. klub predali u ruke većinskog vlasnika, grada Splita. Posljednjih 10-ak godina Hajduk je imao financijskih problema koje su pratili i rezultatski.
Po završetku pretvorbe Hajduk će biti klub na zdravim osnovama i moći će se planirati povratak na stare staze slave - zaključio je Peroš.
Izbor nove uprave trajao je samo 17 minuta, a sad već bivši prvi čovjek Ante Nosić pojasnio je izbor Peroša za novog predsjednika:
- On je svih ovih mjeseci sudjelovao u procesu preoblikovanja. Da smo izabrali bilo kog drugog, trebalo bi mu tri mjeseca samo da pohvata konce - rekao je Nosić te i pred skupštinarima pohvalio prvi potez novog predsjednika kluba:
- Peroš je Hajdukov odvjetnik već pet godina i odrekao se 750 tisuća kuna koje mu je klub dužan na račun odvjetničkih usluga. Nije to napravio zbog fotelje, kako su neki pisali, nego iz ljubavi. A fotelja predsjednika Hajduka nije udobna, nego vruća, užarena.
Hajduk bi konačno trebao zaploviti u mirnije vode, barem što se tiče upravljanja, dok je prva momčad za novu sezonu još uvijek nepoznanica.
Očekuje se odgovor Dinama (K) što se tiče Cernata, kao i Skoke koji se još premišlja. Neke odgovore ponudit će prva prozivka trenera Gorana Vučevića u ponedjeljak ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • cvrcak3004 14.06.2008.

    pomozi nam dragi Bože !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare