Obavijesti

Sport

Komentari 1

U Hajduku novu upravu izabrali za samo 17 minuta

U Hajduku novu upravu izabrali za samo 17 minuta
1

Novi predsjednik Hajduka i službeno je postao Mate Peroš, koji će splitski klub voditi do završetka pretvorbe u sportsko-dioničko društvo

VIDEO

Uz Peroša su u Upravnom odboru župan splitsko-dalmatinski Ante Sanader, splitski gradonačelnik Ivan Kuret, Marko Ivkošić te direktor Dalekovoda Luka Miličić, Lenko Milin iz Tankerske plovidbe i Ivo Pavličević iz PBZ-a. Time je Hajduk napokon dobio novu upravu koja će klub voditi do završetka pretvorbe u sportsko-dioničko društvo. Novi predsjednik najavio je kraj preoblikovanja početkom sljedeće godine:
- Nastojat ćemo taj proces dovršiti da bi početkom 2009. klub predali u ruke većinskog vlasnika, grada Splita. Posljednjih 10-ak godina Hajduk je imao financijskih problema koje su pratili i rezultatski.
Po završetku pretvorbe Hajduk će biti klub na zdravim osnovama i moći će se planirati povratak na stare staze slave - zaključio je Peroš.
Izbor nove uprave trajao je samo 17 minuta, a sad već bivši prvi čovjek Ante Nosić pojasnio je izbor Peroša za novog predsjednika:
- On je svih ovih mjeseci sudjelovao u procesu preoblikovanja. Da smo izabrali bilo kog drugog, trebalo bi mu tri mjeseca samo da pohvata konce - rekao je Nosić te i pred skupštinarima pohvalio prvi potez novog predsjednika kluba:
- Peroš je Hajdukov odvjetnik već pet godina i odrekao se 750 tisuća kuna koje mu je klub dužan na račun odvjetničkih usluga. Nije to napravio zbog fotelje, kako su neki pisali, nego iz ljubavi. A fotelja predsjednika Hajduka nije udobna, nego vruća, užarena.
Hajduk bi konačno trebao zaploviti u mirnije vode, barem što se tiče upravljanja, dok je prva momčad za novu sezonu još uvijek nepoznanica.
Očekuje se odgovor Dinama (K) što se tiče Cernata, kao i Skoke koji se još premišlja. Neke odgovore ponudit će prva prozivka trenera Gorana Vučevića u ponedjeljak ujutro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše