To je to što me zanima!

U MMA stilu: Koljenom u glavu pogodio je protivničkog igrača

U trku za loptu šanse su bile 50-50 za osvajanje iste, no ono što je uslijedilo nakon toga ne viđa se tako često niti u ringovima japanskog Pridea, ili američkog UFC-a
Vidi originalni članak

U zadnje smo vrijeme vidjeli nekoliko zbilja opasnih startova na nogometnim terenima, a ovaj 'trend' izgleda ne misli prestati. U utakmici niže brazilske lige nogometaš Muricija, Leandro dobio je izravni crveni nakon brutalnog starta na suparnika iz redova ASA-a. 

U jednom trku za loptu, šanse su bile 50-50 za osvajanje iste, no ono što je uslijedilo sekundu nakon toga ne viđa se često niti u ringovima japanskog Pridea, ili američkog UFC-a. 

Bio je to udarac koljenom u glavu, u maniri pravog MMA borca, a iako je Leandro pokušao ležanjem na travu zbuniti suca da se radilo o obostranom nesretnom sudaru, dobio je izravno isključenje, a nadamo se i dugoročnu suspenziju te visoku novčanu kaznu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • LosBlancos_1 09.03.2015.

    karton igracu u bijelom za simulaciju

  • samo pošteno_1 09.03.2015.

    Vidim popravili ste pogresku te je sada protivnicki a ne suigrac. Malo me bilo zbunilo kako je mogao dobiti crveni karton ako je ozlijedio suigraca.

  • strmi007 09.03.2015.

    pa to nisu istine

Komentiraj...
Vidi sve komentare