To je to što me zanima!

U Mostaru hrvatski navijači bacali kamenje na policiju

Kako piše Sarajevo-x, u neredima je sudjelovalo oko 150 navijača koji su policajce gađali kamenjem i bocama. U incidentu nije bilo ozlijeđenih, izvijestila je policija
Vidi originalni članak

U centru Mostara nakon kvalifikacijskih utakmica za Euro 2012. došlo je do sukoba između hrvatskih navijača i policije, prenose bosanskohercegovački mediji.

Kako piše Sarajevo-x, u neredima je sudjelovalo oko 150 navijača koji su policajce gađali kamenjem i bocama. Srećom, u incidentu nije bilo ozlijeđenih, izvijestila je policija.

Nakon utakmice grupa hrvatskih navijača okupila se na Starom igralištu, pa su krenuli prema kružnom toku Rondo gdje su se sukobili s policijom. Policiji su u pomoć priskočili i specijalci, pa su veći neredi spriječeni.

Osim policajaca napadnut je i televizijski snimatelj kojem su napadači pokušali oteti kameru. Kako prenose Nezavisne novine, načelnik Kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Srećko Bošnjak rekao je kako je napadač na snimatelja identificiran, ali tijekom cijelog sinoćnjeg incidenta nitko nije priveden.

Bošnjak je također rekao kako je u Rami došlo do sukoba dvije navijačke skupine, u kojemu je sudjelovalo manji broj osoba, a razbijen je jedan kafić

Split: Pogodio ga signalnom raketom u leđa

Tonći B.(29) pogođen je signalnom raketom dok je u kafiću gledao utakmicu Turske i Hrvatske. Mladić je gledao utakmicu u Šimićevoj ulici u Splitu, a netko je iz susjednog kafića aktivirao signalnu raketu, najvjerojatnije u trenutku kad su naši dali gol. Raketa je pogodila Tonćija u leđa, a u splitskoj bolnici ustanovili su mu lakše tjelesne ozljede. Nakon medicinske obrade pušten je kući. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • nebitno 1980 14.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • križar_1 12.11.2011.

    Bošnjaci se samo mogu prozivati najstarijim narodom u BiH, ali to nisu, ako itko od njih poznaje povijest,trebalo bi se znati da svaki musliman u BiH je ustvari Hrvat ili Srbin koji je prešao na islam, kako ne bih morao plaćati gigantske poreze (harač), i sebi olakšao život prelaskom na isti.

  • Rama u srcu 12.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare