To je to što me zanima!

U muškom finalu Nadal i Isner, u ženskom Azarenka i Serena

Nakon što je u četvrtfinalu izbacio Novaka Đokovića, John Isner u polufinalu je pobijedio Juana Martina Del Potra sa 6-7, 7-6, 6-3. Nije to bila glatka pobjeda
Vidi originalni članak

John Isner i Rafael Nadal igrat će u finalu ATP-turnira u Cincinnatiju.

Nakon što je u četvrtfinalu izbacio Novaka Đokovića, Amerikanac John Isner u polufinalu je pobijedio Juana Martina Del Potra sa 6-7, 7-6, 6-3. Nije to bila glatka pobjeda. Argentinac je osvojio prvi set nakon tie-breaka, te je pri rezultatu od 5:3 servirao za drugi, no Isner se uspio vratiti u igru. U trećem je setu rano preuzeo vodstvo te uspješno priveo kraju meč koji je trajao 2 sata i 48 minuta.

Rafael Nadal, koji je za ulazak u polufinale 21. put pobijedio Rogera Federera, sada je svladao Čeha Tomáša Berdycha sa 7-5, 7-6. Obojica su držala svoje servise sve do 11. gema, kada je Nadal došao u vodstvo. U drugom setu do pobjede je došao putem tie-breaka.

Azarenka i Williams za naslov

U Cincinnatiju se igra i ženski WTA turnir, a u finalu će igrati Viktorija Azarenka i Serena Williams.

Bjeloruska tenisačica Azarenka je sa 4-6, 6-2, 6-3 bila bolja od srpske tenisačice Jelene Janković, dok je Serena Williams sa 7-5, 7-5 pobijedila Kineskinju Li Na.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kristofor_kolumbo 18.08.2013.

    Nadal je opet gladan pobjeda.

  • coce1 18.08.2013.

    del potro glupane glupi izbio si mi iz dzepa 800kn idiote gori si nego verdasco kad je igro protiv del bonisa u hamburgu.

  • Fedal_1 18.08.2013.

    Ajmo Rafa po titulu koju jos nisi uzeo vamos!!! Jedno je sigurno a to da ce Rafa smjenit do kraja godine najgoreg broja 1 ikad(clowna)! Jos da se osvrnem na montreal kako nisam bio u mogucnosti proslavit ovde pobjedu nad djokicom ^^ bravo rafa za mec i udarac u glavu(sto nisi jace) hihihi! Cuvaj seeeee djokice Rafa iza ledja,iza USO,eventualno shangaia ili pekinga papa s prvog mjesta ^^ Vamos!

Komentiraj...
Vidi sve komentare