To je to što me zanima!

U najdosadnijem transfer roku ona je prava bomba 'topnika'

Engleske vagsice, čuvajte se, stiže Nadia Aviles (21), mlada Španjolka koja pakira kofere i zajedno s dečkom Denisom Suarezom iz Barcelone stiže na posudbu u Arsenal do kraja sezone
Vidi originalni članak

U jednom od najdosadnijih zimskih prijelaznih rokova posljednjih godina, u kojem se štedi na najjače, neočekivana zvijezda postala je djevojka jednog od igrača koji čak nije ni kupljen, već posuđen.  

Engleske vagsice, čuvajte se, stiže Nadia Aviles (21), mlada Španjolka koja pakira kofere i zajedno s dečkom Denisom Suarezom iz Barcelone stiže u London. Suarez nije dobio pravu šansu u Barceloni pa su ga Katalonci poslali na posudbu u Arsenal do kraja sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Topnici' po isteku posudbe mogu otkupiti njegov ugovor. Suarez će u Arsenalu vidjeti jedno poznato lice. Menadžer 'topnika' Unai Emery vodio ga je u Sevilli u sezoni 2014./2015. kad su Andalužani osvojili Europsku ligu, a Suarez je i tada bio na posudbi.

S Denisom u London stiže prelijepa Nadia, rođena Katalonka. Cijeli je život u Barceloni, bavi se, naravno, manekenstvom. Dragog prati na svakoj utakmici, ali nije ga se baš nagledala u dresu Barcelone. U strašnoj konkurenciji Denis je odigrao tek 257 minuta, četiri nastupa ima u Kupu kralja i po dva u Ligi prvaka i La Ligi za Barcelonu ove sezone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Exterminator 01.02.2019.

    Ja pomislio da je ovo od Halilovića pussy neznam zašto ? Mali izgleda urnebesno sa onim pahuljicama na bradi , a ova malecka je ok ali ništa posebno ima čvrstu guzu i lijepu kosu

  • JelenaDu 01.02.2019.

    Ova zenska dobro izgleda samo tko zna da li je ovakva i uzivo jer danas sve zenske na instagramu fotosopiraju slike i uredjuju sa filterima.Ja znam jednu curu koja je jako niska uzivo a na instagramu izgleda kao da je jako visoka zato sto fotosopom izduzuje noge.

  • Jan Huntelar 31.01.2019.

    oooooodlican sportski clanak....bra vo bra vo ....ne znam samo jel ga maze ispod stola kad napise ovako nesto...ono usput da se nagradi jer je nalijepio 5 linkova sa javnog instagram profila i lose preveo opise slika istih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare