To je to što me zanima!

U oktogon ulaze dva snagatora: Zvijer od 140 kg protiv Poljaka

U subotu će se na KSW-59 priredbi sukobiti dvije zvijeri. Poljska mašina Mariusz Pudzianowski odmjerit će snage protiv Senegalca teškog 140 kilograma zvanog 'Bombardier'
Vidi originalni članak

Zvijer od 140 kilograma visoka 198 centimetara, višestruki prvak u hrvanju Serigne Ousmane Dia sukobit će se protiv peterostrukog pobjednika natjecanja "World's Strongest Man" Mariusza Pudzianowskog (44) u okviru KSW 59 priredbe koja se održava u subotu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Croata uoči KSW-a 58

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bit će to zanimljiv okršaj dva teškaša jer su obojica istinske zvijeri. Senegalski hrvač kojem je nadimak 'Bombardier' kasno je započeo MMA karijeru, te je odradio samo dva meča i naravno oba pobijedio. 

U prvoj borbi svladao je izvjesnog Amadoua Papisa Koneza poznatijeg kao 'Rockyja Balbou' prekidom u prvoj rundi, a u drugoj je srušio Dana Podmorea.

Najjača europska MMA organizacija dugo je čuvala ime protivnika Pudzianowskom, ali nakon što su predstavnici KSW-a na društvenim mrežama objavili 'teaser' video, poznavatelji afričke borilačke scene su lako prepoznali o kome se radi. 

Poljskoj mašini će to biti prva borba još od studenog 2019. kada je u zagrebačkoj Areni pobijedio Erka Juna.

Govorilo se čak i da je to njegova posljednja borba, ali poljska publika ga je i dalje željna. Nema sumnje, bitće to sukob pravih titana koji će privući ogromnu pažnju publike. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • japanokinezjapano 19.03.2021.

    Bit će pucanja od smijeha. Njihovo srce je toliko stisnuto sa svih strana da kada malo potrče, otvaraju im se škrge.

  • ZVEZDE BANDA 19.03.2021.

    Ako krene druga runda ko će borbu privest kraju ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare