To je to što me zanima!

U osmini finala Danska, a onda u četvrtfinalu na jaku 'furiju'?

Hrvatska će prema svemu sudeći biti prva u skupini, to vjerojatno znači da ćemo u osmini finala na Dansku ili Australiju. Danci su bliži drugome mjestu, valjda Francuzi nemaju drugi plan
Vidi originalni članak

Nećemo pretjerivati i pisati o tome da se već vidimo u polufinalu ili finalu Mundijala, ali treba uživati u trenutku. I dok će izbornicima Brazila, Argentine, Španjolske, Portugala, Njemačke, prije trećega kola himna biti pjesma Toše Proeskog "Nesanica", naš Zlatko Dalić se prekriži i legne kao gospodin. On više nema briga što se tiče prvoga kruga. Hrvatska je prošla dalje i 99,9 posto će biti prva u skupini.

To znači da ćemo u osmini finala na drugu momčad skupine C. To su zasad Danci, oni će tamo i ostati ako ne bude iznenađujućeg raspleta. Prestići ih može Australija, ali na kraju drugi mogu biti i Francuzi ako odluče kalkulirati protiv Danske. Tko zna možda Francuzi žele izbjeći Lea Messija i Argentinu, možda bi radije igrali s Hrvatskom, ali tko zna što se mota po njihovim glavama. Uostalom, tko zna hoće li Argentina i proći. Ako bude igrala ovako kao dosad, onda će teško dobiti Nigeriju.

Dakle, osmina finala bi nam mogla donijeti Dansku, a bacit ćemo i blagi pogled korak dalje. Ako budemo prvi, s Dancima bismo igrali u nedjelju, 1. srpnja, od 20 sati u Nižnjem Novgorodu gdje smo razbili Argentinu 3-0. Ako to prođemo, idemo u Soči, u četvrtfinale koje bismo igrali, 7. srpnja, od 20 sati. Protivnik bi nam bila prvoplasirana momčad skupine B ili drugoplasirana momčad skupine A.

Španjolska, Portugal, Iran, Urugvaj i Rusija. To su potencijalni protivnici u ovoj utakmici. Španjolci su zasad prvi u skupini B i u zadnjem bi kolu trebali imati lakši posao od Portugala, koji protiv Irana u izravnom susretu odlučuje o prolasku dalje. Dakle, lako je moguće da nam u četvrtfinalu protivnik bude moćna "furija". To je zasad to, nećemo gledati dalje. Idemo prvo riješiti Island i osminu finala. Igramo sjajno, oduševili smo svijet i samo ne treba biti euforičan. Ipak, morao se malo baciti pogled na ždrijeb. Lijepo zvuči, Hrvatska - Španjolska u borbi za polufinale Mundijala.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 166

  • Coutinho Trademark Shot 23.06.2018.

    Ja bi u finalu volio nasu musteriju Engleze koji su nam u 2 utakmicr zabili samo 9 golova, a sto se tice Eura 2020.tamo bi u finali volio na Francuze koga oni to imaju?Samo neke Griezmanne i Mbappee koji zabijaju 30-40 golova po sezoni?!

  • franjo54 23.06.2018.

    Ako zelimo nesto postici onda netreba kalkulirati vec pokusati pobijediti ma kog nam sudbina donese. Ako izgubimo treba cestitati boljem uvijek netko pobijedi

  • 23.06.2018.

    Niti je još Danska definitivno druga niti je Španjolska prošla u četvrtfinale....ne vračajte već se primite čestito novinarskog posla.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare