To je to što me zanima!

U ovom hokeju po ledu padaju i 'medvjedi', a Mrge pobjeđuju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
PARAOLIMPIJSKI Igrače Medveščaka oduševio je hokej na sanjkama. Igrali su protiv paraolimpijaca iz kluba hokeja na sanjkama Mrge i uvjerili se da to nije lako
Vidi originalni članak

Ovo je jedna od najtežih stvari koje sam ikad morao učiniti, rekao je napadač Medveščaka Bill Thomas nakon što se okušao u hokeju na sanjkama, novom paraolimpijskom sportu u Hrvatskoj.

Dečke iz kluba Mrga , osnovanog prošle jeseni, trener i katica za sve Marko Kocijan iznenadio je dovevši im šestoricu "medvjeda" na trening.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad smo ih vidjeli, prvo smo pomislili da su to samo neki ljudi u dresovima, a onda nas je trener pozvao sa strane i rekao nam da igramo protiv Medveščakove momčadi - rekao je Matko Jurić , paraolimpijski reprezentativac u skijanju, koji se prebacio na hokej u sanjkama, najatraktivniji sport za osobe s invaliditetom.

"Medvjedi" su na početku djelovali kao da su prvi put na ledu, padali i smijali se, iskusili napore potrebne za puko kretanje u sanjkama te na kraju zaigrali na skraćenom terenu protiv svojih "domaćina".

- Odlično smo se zabavili, morali su nas tjerati s leda. Ovi dečki su nevjerojatni , ovo je užasno težak sport, samo sjedanje u sanjke je problematično. A tek zaustavljanje... Pomiriš se s tim da ćeš se zabiti i nadaš se najboljem - nasmijao se Thomas.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DavidJolić 25.02.2015.

    tomoo23 evo ti plus

  • MinePi 25.02.2015.

    hahaha pomiris se s time da ces se zabiti i nadas se najboljem bravo decki za ovu hvale vrijednu akciju ucinili ste nesto posebno za nase paraolimpijce lijepo je da ste se zabavili vjerujem da je bilo jako lijepo i zabavno u dobrom drustvu uvijek dobra atmosfera lijepo uzivajte

  • zmay 25.02.2015.

    ali njemu golmam obrani svaki drugi put

Komentiraj...
Vidi sve komentare