To je to što me zanima!

'U Parizu mi je lijepo, puno je manje stresa nego u Italiji'

Sretan sam i pun entuzijazma. To dugujem mojim novim suigračima i atmosferi u svlačionici. Ima mnogo dobrog humora. I mnogo je manje stresa ovdje, nego u Italiji. Ovo je za mene novost, rekao je Buffon
Vidi originalni članak

Dugogodišnji član Juventusa veliki Gianluigi Buffon ovoga je ljeta u senzacionalnom transferu napustio 'staru damu' i prešao u redove kluba iz prijestolnice Francuske

Nakon što je u Juventusu proveo čak 16 godina u kojih je odigrao 656 utakmica te je čak 311 puta mrežu sačuvao netaknutom, legendarni Gigi odlučio je kako je došlo vrijeme za promjenu te se zaputio prema Parizu, a tamo mu je izgleda čak i bolje nego u Torinu. 

- Sretan sam i pun entuzijazma. To dugujem mojim novim suigračima i atmosferi u svlačionici. Ima mnogo dobrog humora. I mnogo je manje stresa ovdje, nego u Italiji. Ovo je za mene novost - rekao je legendarni Buffon za France Football, a onda je pobliže objasnio što misli pod pojmom stres.

- U Italiji smo pomalo pretjerivalo s određenim stvarima. Bili smo previše opterećeni nogometom. Pristup treninzima i nogometu, na primjer, ovdje je potpuno drugačiji. Mnogo je spokojnije, opuštenije, više se uživa. Kod kuće, ne samo u Juventusu, zahtjevi su i mentalitet posebni. Mnogo je stresnije. Čak i kada igrati protiv slabijih protivnika, priprema za utakmicu može biti previše zahtjevna ponekad.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MAMUNAMEGALO 30.08.2018.

    Pljuc izdajico

  • DorianGray023 29.08.2018.

    Mrlja velike karijere..:/

  • Space Burek 29.08.2018.

    Pa normalno je da nema stresa kad je psg prvak i osvajac kupa i super kupa. Morali bi se jako potruditi da ne osvoje sve trofeje... A u LP ce opet ispast od neke ozbiljnije ekipe u 2. ili 3. mjesecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare