To je to što me zanima!

U polufinale sa šljivom na oku! Lewandowski: Nije faul? Hm...

Poljski reprezentativac i napadač Njemačkog Bayerna je u utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Seville zaradio 'šljivu' ispod oka, no sudac u ovoj situaciji nije odlučio svirati faul
Vidi originalni članak

Robert Lewandowski (29) je dobar dio uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Seville odigrao s modricom ispod lijevog oka.

Nakon zračnog duela s Gabrielom Mercadom i u konačnici osvojene lopte, Poljak je pao na tlo, ali sudac je pustio da se igra dalje, iako se Lewandowski grčevito držao za glavu. Nakon što se pridignuo na noge aludirao je sucu da je dobio udarac laktom u lice.

Sutradan se na Instagramu pohvalio fotografijom šarene 'šljive' ispod oka, uz koju je napisao #nofoul (nije faul) i stavio emotikone koji razmišljaju.

Lewandowski je već u sedmoj minuti utakmice imao priliku dovesti svoju momčad u vodstvo, ali je njegov udarac glavom bio preslab i David Soria ga je bez problema obranio.

Odmah po povratku s poluvremena, u 49. minuti je imao još jednu šansu da glavom zabije, ali je lopta ipak zatresla mrežu s vanjske strane.

Stvari su za njega postale još gore kada je u 65. minuti iskrenuo gležanj. Liječnici su mu odmah pritrčali u pomoć i nastavio je igru, ali je već u 77. minuti zamijenjen te je umjesto njega ušao Sandro Wagner.

Njegov Bayern je u utakmici bez golova, rezultatom 0-0 (ukupno 2-1) osigurao prolaz u polufinale Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Boki8 13.04.2018.

    Hajde poljak sta se zalis da nisi nogometas brao bi jagode u njemackoj ko svi poljaci.

  • burek. 12.04.2018.

    oće mama bubit

  • mika BJ 12.04.2018.

    Lewa sa ovom frizurom i šljivom izgleda ko bosanac na baušteli nakon burnog vikenda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare