To je to što me zanima!

U porazu HSV-a Mladen Petrić je zabio dva gola i autogol

Eintracht je u Frankfurtu pobijedio Hamburg 5-2, a hrvatski je reprezentativac zabio tri gola. Jedan gol je na njegovu žalost spremio u vlastitu mrežu...
Vidi originalni članak

U drugom kolu njemačkog kupa (DFB Pokal) Mladen Petrić glavna je priča iako je njegov Hamburg izgubio. Eintracht je u Frankfurtu pobijedio 5-2, a hrvatski je reprezentativac zabio hat-trick, ali jedan gol je na njegovu žalost zabio u vlastitu mrežu.


Već u 20. minuti Eintracht je vodio 2-0, a Petrić je zabio svoj prvi gol i smanjio zaostatak. Iskoristio je sjajno ubacivanje Guerrera i samo postavio nogu za gol iz neposredne blizine. Prije odlaska u svlačionice Gekas je zabio svoj drugi za 3-1.


U nastavku je Petrić zabio još dva gola. U 65. minuti nažalost autogol, ubacivanje Tzavellasa nespretno je zahvatio glavom i prevario svog vratara Drobnyja poslavši loptu u same rašlje.


Već u idućem napadu iskupio se novim golom, ovaj put u pravu mrežu. Centaršut Trochowskog pospremio je glavom s ruba peterca. Altintop je iz penala postavio konačni rezultat.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_49429 28.10.2010.

    šta su mi ovo napravili od portala 24 sata!? ne snalazim se :)

  • user_49429 28.10.2010.

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • eDajOno 27.10.2010.

    koji golgeter :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare