To je to što me zanima!

U prodaji karte za Night of the Jumps u Areni Zagreb

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Arena Zagreb ugostit će 13. i 14. studenog 2009. u 20 sati najbolje freestyle motocross vozače na FIM Freestyle MX-u svjetskog prvenstva
Vidi originalni članak

Nakon Njemačke, Austrije i Švicarske Zagreb je domaćin najstarijeg i najvećeg međunarodnog Freestyle MX motocross natjecanja na svijetu. Night of the Jumps trosatni je neprekidni adrenalinski motoshow koji je dosad gledalo više od milijun ljudi diljem svijeta. Spektakularni show sastoji se od dva dijela: natjecateljskog i revijalnog, koji osim nevjerojatnih motociklističkih skokova uključuje show na quadovima i BMX-ima. Misao vodilja ovog natjecanja je gledateljima približiti sve nevjerojatne odlike ovog sporta te zvijezde FMX scene. Tom prigodom svi posjetitelji Arene imat će priliku posjetiti kampove svih timova i družiti se s vozačima prije natjecanja.

Ulaznice možete kupiti OVDJE

PRODAJNA MJESTA:
Generalturist, Adriatica.net, Kompas, Dallas, Aquarius, Dancing Bear, Integral, Eventim Ticket shop i sva ostala prodajna mjesta Eventima.
Info telefon: 01/ 5392-430

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 73ksenci 04.11.2009.

    jedva cekam,karta mi je v žepu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • tunusmaximus 03.11.2009.

    preskupe karte...preskupe

  • chamil 28.10.2009.

    nisu 3 liga....jesu među boljima... bolji od njih su jedino ovi šta nastupaju na redbull fmx.... tako da se ovo isplati pogledat u svakom slučaju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare