To je to što me zanima!

'U redu, moj će sin potpisati za Juve! Ako mi pošalju traktore'

Ta ponuda Juventusa je u redu, 700 tisuća eura godišnje je dobar iznos. Ali, oni su mi obećali cijelu opremu za moje imanje u Obali Bjelokosti. Želim nove traktore, rekao je otac Juveovog Moisea Keana (17)
Vidi originalni članak

Naslovnicu poznatog talijanskog Tuttosporta danas ispunjava mladi igrač Juventusa, Moise Kean (17).

On je 28. svibnja postao prvi igrač u ovom tisućljeću koji je zabio gol u 'ligama petice', a nekoliko mjeseci ranije postao je i prvi igrač rođen u ovom tisućljeću koji je zaigrao u Serie A i Ligi prvaka.

Kean je u 90. minuti donio pobjedu Juventus kod Bologne u zadnjem kolu Serie A, a nastupio je i na Europskom prvenstvu do 17 godina koje se igralo u Hrvatskoj ovoga proljeća.

Pred njim je velika budućnost, smatraju nogometni stručnjaci, a i talijanski prvak Juventus. Oni ga žele ugovorno vezati na idućih pet godina i nude mu 700 tisuća eura godišnje.

Čak i njegov menadžer, poznati Mino Raiola, slaže se s tim uvjetima, ali... Pojavio se Keanov otac koji boravi u Obali Bjelokosti, odakle Moise vuče korijene.

- Ta ponuda Juventusa je u redu, 700 tisuća eura godišnje je dobar iznos. Ali, oni su mi obećali cijelu opremu za moje imanje u Obali Bjelokosti. Želim nove traktore, a Raiola im je to prenio. Oni se još nisu oglasili - smatra otac.

Riječ je o modernim New Holland strojevima čije je sjedište firme u Torinu, a sama je tvrtka usko povezana s Juventusom. Od 2007. do 2010. bili su glavni sponzor 'stare dame' i na dresovima se nalazila njihova reklama.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Arzancanin 21.06.2017.

    neka mu juve nabavi brod!!da moze cilu obitelj priko mora dovesti u italiju:-D:-D:-D:-D:-D!!a zaboravija sam,vec su tu:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

  • 21.06.2017.

    To on za svaki slucaj, ako Kean podbaci da ga ceka siguran posao... :D

  • DavorSečić 21.06.2017.

    On je 28. svibnja postao prvi igrač u ovom tisućljeću koji je zabio gol u 'ligama petice', a nekoliko mjeseci ranije postao je i prvi igrač rođen u ovom tisućljeću koji je zaigrao u Serie A i Ligi prvaka. MENE ZANIMA KAJ 16 GODINA NIJE BILO GOLOVA U SERIE A I LP??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare