To je to što me zanima!

U reklami za banku sperme su iskoristili lice Jelene Janković!

Nitko od nas nije znao da je na fotografiji gospođa Janković. Ispričavamo se, rekao je direktor kompanije koja je autor razglednice sa srpskom tenisačicom Janković
Vidi originalni članak

"Banka sperme. Molimo vas da uzorke ubacite ovdje", piše na razglednici koja je šokirala novinara srpskog Blica u švicarskom gradu Bernu. Na razglednici kraj poruke lice je 25-godišnje srpske tenisačice Jelene Janković, pete igračice svijeta, piše srpski Blic.

Autori razglednice iskoristili su fotografiju Jelene Janković bez znanja i dopuštena srpske tenisačice. Vlasnik trgovine "Valora" u kojoj se našla sporna razglednica odgovornost je prebacio na njemačku kompaniju "Modern times" koja radi duhovite razglednice.

- Nitko od nas nije znao da je na fotografiji gospođa Janković. Žao nam je i ispričavamo se - rekao je direktor kompanije Andreas Mamero.

Trgovina "Valora" i njene podružnice uklonile su sporne razglednice s likom Jelene Janković.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • tvidy 02.02.2011.

    Sad kad ih pokidaju Jelenini advokati morace da jedu tu spermu koju su skupljali.

  • Alphabet365_1 02.02.2011.

    SANJATE LI VELIKI DOBITAK NA KLADIONICI??? TEŠKO JE ODJEDNOM, ALI NAŠOM IGROM I SISTEMOM MOŽETE ZARADITI PROSJEČNU HRVATSKU PLAĆU MJESEČNO! POGLEDAJTE U KAKVOJ SMO FORMI!!! Naša misija je vaš deblji džep! alphabet365 . bloger . hr (spojeno)

  • volimje 02.02.2011.

    briši, briši

Komentiraj...
Vidi sve komentare