To je to što me zanima!

U reprezentaciji Antonio Milić iz Oostendea, tri su lijeva beka

Josip Pivarić (Dinamo Kijev), Borna Barišić (Osijek) i Antonio Milić (Oostennde) tri su lijeva beka koje je Ante Čačić pozvao za utakmice protiv Finske (6. listopada) i Ukrajine (9. listopada)
Vidi originalni članak

Hrvatska u listopadu igra dvije ključne utakmice za odlazak na SP 2018. godine. Na Rujevici će ugostiti Finsku 6. listopada, nakon što je HNS zbog straha od kiše i uvjeta na osječkom stadionu prebacio utakmicu iz Slavonije u Rijeku.

I dok mnoge reprezentacije muku muče s lijevim bekovima, izbornik Ante Čačić pozvao ih je čak trojicu. Josip Pivarić (Dinamo Kijev), Borna Barišić  (Osijek) i Antonio Milić (Oostennde). No Milić u posljednje vrijeme u Belgiji igra i stopera pa ga možda Čačić vidi i na toj poziciji, ako bi Vidu prebacio na bok umjesto nedovoljno oporavljenog Šime Vrsaljka.

Listu igrača predvodi kapetan Luka Modrić koji s 99 nastupa za Hrvatsku stoji na pragu ulaska u "Klub 100" u kojem su od ranije Darijo Srna, Stipe Pletikosa, Josip Šimunić, Ivica Olić i Dario Šimić.

Čačićev popis:

GOLMANI: Subašić, Kalinić, Livaković

BRANIČI: Vida, Lovren, Vrsaljko, Pivarić, Mitrović, Barišić, Nižić, Milić

VEZNJACI: Modrić, Rakitić, Perišić, Badelj, Brozović, Rog, Bradarić, Pašalić

NAPADAČI: Mandžukić, Kalinić, Kramarić, Čop, Santini

Idi na 24sata

Komentari 36

  • fidelkastrom 27.09.2017.

    Pivarić i Badelj 2 balvana nezna se koji je gori od gorega .Čak i u hr ligi ima 5 puta boljih igrača od ova dva .Da je to selektor koji ima i malo vizije ova 2 balvana nebi niti na klupi sidili .Mandžukić katastrofa jednu od 50 utakmica igra .Nestalan igrač .Nemamo izvedbu slobodnih udaraca ,obrana nam je šuplja ,bekovi katastrofalno loši pogotovo Livi ajme majko (vidi se koliko Srna fali ) ,U napadu neučinkoviti ,skok nam je loš.Oni Kovačić ka da je jučer počeja balun igrat ,oče li taj više zaigrat ili triba čekat još 10 godin.Imamo par klasnih igrača Modrića ,Rakitića i Perišića , Ćorluka i Brozović nisu loši .Primjeti se nedostatak Čorluke.Protiv finske ćemo se mučiti ,ali protiv Ukrajine na tuđem terenu u odlučujućoj utakmici jako teško .Najgori od svih je Tv operater ,Bez ikakve vizije igre ka da si komad panja na teren Postavija .A i pomoćni stožer mu je bože sačuvaj Joe i Ante Miše 😁. ko vodi tu ekipu?? (skupina amatera ) . Triba je rješenje traziti u mladima primjer Vlašić ,Halilović koji je talenat veliki samo se pogubija u barceloni ,Erceg je odličan ,itd i itd Volija bi da prođemo eto bar da mogu šta gledat ovo lito .Ionako ako se nekvalificiramo ništa se promininit neće jer dok mafijaška guba ne crkne prirodnom smrću ka i Marković promjena biti neće .Doc Ce opet neki novi Tv operater .

  • Josip Joe Milovich 23.09.2017.

    Gledajući širu sliku najbolje bi bilo da popuše. Bez dobrog fijaska nema ni drastičnih rezova.

  • Krstanović_2 23.09.2017.

    lijevo da stavi Barisica stoperi Lovren i Mitrovic ,a desno Vida. Vida je puno godina igrao i poziciju desnog beka i nije mu nepoznanica

Komentiraj...
Vidi sve komentare