To je to što me zanima!

U samo deset mjeseci Zelina od vrha druge lige do "fenjera"

S upravom sam se dogovorio da ćemo ove sezone imati jaču momčad no prošle godine, ali dogodilo se upravo suprotno, rekao je trener Zeline Dražen Biškup
Vidi originalni članak

U studenom prošle godine Zelina je odigrala povijesnih 1-1 protiv Hajduka u četvrtfinalu Kupa. U travnju ove godine bila je na vrhu druge lige, a sad, samo deset mjeseci poslije, “drži fenjer”.

- S upravom sam se dogovorio da ćemo ove sezone imati jaču momčad od prošlogodišnje, ali dogodilo se upravo suprotno. Imamo mnogo mladih igrača, kojima treba vremena kako bi stasali, a u ovoj ligi ga jednostavno nemaju - priznao je trener Zeline Dražen Biškup nakon poraza od Intera 4-0.

“Crveni” su bez pobjede u 2. HNL osam utakmica, uključujući prošlu sezonu. Ove sezone osvojili su dva boda, što i nije tako loše ako se u obzir uzme da su dosad samo jednom zabili.

- Teško je ‘čupati’ se u ovoj ligi. Druga liga s 12 klubova jača je taman za tri bivša prvoligaša. Njihovi igrači su bolje pripremljeni i imaju više iskustva, a to je na ovom nivou presudno - smatra Biškup.

Gorica više nije rado viđen gost

Iako je u uvodna četiri kola imala pobjedu, Gorica se s dva najteža gostovanja, iz Zaprešića i Vinkovaca, vratila s četiri boda.

Stoper Dino Perić zabio dva Segesti

Dinamo i Lokomotiva ne moraju strahovati za stopera. Dino Perić (19) zabio je Segesti dva gola glavom i bio je igrač utakmice.

Pogledajte rezultate 6. kola Druge lige

Idi na 24sata

Komentari 16

  • DODTI 21.09.2013.

    mislim da je Grad Zelina predug financirao tu glupost plaćali smo dečke izvana a domaće šikanirali i sad kad nema novaca .........

  • GARFILD 21.09.2013.

    Sve je to opet Mamić kriv

  • DODTI 21.09.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare