To je to što me zanima!

U skladu s nadimkom: Andrej Kiriljenko je pozirao s AK-47

Jedan od najvećih europskih košarkaša Andrej Kiriljenko nakon deset godina u NBA-u vratio se u svoj CSKA. Na predstavljanju je pozirao s ruskim kalašnjikovom
Vidi originalni članak

Deset dugih godina trebalo je Andreju Kiriljenku za povratak u rodnu Rusiju. Nakon desetljeća provedenog u Utah Jazzu ruski krilni centar vratio se u utorak u svoj CSKA potpisavši trogodišnji ugovor.

Kiriljenko koji je vodio rusku reprezentaciju do bronce na nedavno završenom Eurobasketu u Litvi na zanimljiv način se predstavio javnosti u novom, starom klubu.

Na fotografiranju za iduću sezonu pozirao je s ruskim ponosom - kalašnjikovom AK-47. 

Automatska puška kalašnjikov simbol je Ruske narodne armije koje je klub zaštitni klub, ali AK-47 je i Kiriljenkov nadimak u NBA-ju koji i označava inicijale njegova imena i prezimena.

No, CSKA neće moći dugo uživati u Kiriljenkovim potezima jer će se Rus vratiti u NBA čim završiti 'lockout'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lepisused 06.10.2011.

    Ako LOCKOUT traje duže od 3 godine onda će nakon 3 godine mu isteć ovaj ugovor.... Kada završi LOCKOUT Andrej ima pravo raskinut ugovor bez odštete i vratiti se u NBA. jer sada jasno...?

  • JunFan 06.10.2011.

    Čekaj malo, nije mi jasno, prvo u tekstu piše da je potpisao trogodišnji ugovor a kasnije da se vraća u NBA čim završi lockout???

Komentiraj...
Vidi sve komentare