To je to što me zanima!

U španjolskoj 3. ligi sudac se ozlijedio, spiker tražio novog...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na utakmici Racing Santandera i Compostele ozlijedio se glavni sudac. Nije bilo četvrtog suca pa je službeni spiker pitao ima li sudaca u publici. Na sreću, bilo je
Vidi originalni članak

Bizarna situacija na utakmici treće španjolske nogometne lige. Racing Santander i Compostela igrali su proteklog vikenda, utakmica je završila 1-1, a čovjek se spustio s tribine i dobrovoljno se  javio odraditi posljednje minute kao pomoćni sudac. 

U 66. minuti utakmice glavni sudac Puerta Lopez se ozlijedio. Kako nije bilo četvrtog suca koji bi ga trebao zamijeniti, Lopez se zamijenio s pomoćnim sucem i nastavio je suditi uz liniju. 

No zadnja loža nije izdržala i u 84. minuti Puerta Lopez nije više mogao. Utakmica je prekinuta na 15 minuta. Na stadionu je puštena obavijest.

- Molimo za pozornost. Ako među navijačima ima ovlaštenih ljudi koji mogu suditi, neka se jave - rekao je službeni spiker.

Na njegovu sreću, Jose Leiva Zubillaga bio je među navijačima. Zubillaga je sudac niže lige i kad je vidio da kolegama treba pomoć uskočio je bez razmišljanja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Matija Đumlija Hrošć 27.02.2014.

    najsmješnije u cijeloj priči je to da se to smije, ja se sjećam kad je jednom moj frend došao gledat tekmu i na kraju je završio sudeći , baš mi je pričao jedan frend koji je sudac kaže ako ne dođe jedan sudac na utakmicu mora zvat savez da mu pošalju drugog suca ako savez nema na raspolaganju slobodnog suca u tako kratkom vremenu ostali suci mogu potražit nekoga iz publike tko poznaje nogometna pravila

  • stjepan19688 27.02.2014.

    super

  • cvrc27 27.02.2014.

    Što je tu čudno? Pravila to do puštaju. Pročitajte PNI prije nego pišete "senzacije"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare