To je to što me zanima!

U Split stigao brazilski Cassio: U Brazilu svi znaju Eduarda

Imao sam nekoliko ponuda, ali Hajduk je za mene izazov. Malo sam se raspitivao i gledao na internetu, tako da znam kamo dolazim, kazao je mladi Brazilac Cassio
Vidi originalni članak

Hajdukov Brazilac Cassio sletio je jučer u splitsku zračnu luku. Odmah ga je oduševilo lijepo i sunčano vrijeme. Stigao je u pratnji dužnosnika Fluminensea Paula Ernanija, a dočekao ih je Sergije Krešić.

Krešić je otkrio kako je Hajduk birao između 10-12 nogometaša Fluminensea.

- Izabrali smo Cassija i Patinha jer su obojica ofenzivni i upravo ono što nam treba.

Cassio je rekao kako je došao s Hajdukom osvojiti Kup te se pokušati plasirati u inozemstvo, prije svega u španjolsku ligu.

- Imao sam nekoliko ponuda, ali Hajduk je za mene izazov. Malo sam se raspitivao i gledao na internetu, tako da znam kamo dolazim, poglavito sam zadovoljan navijačima - kazao je mladi Brazilac, čiji je idol Cristiano Ronaldo, a koliko dobro se informirao, svjedoči i njegovo poznavanje Eduarda.

- U Brazilu svi znaju za Eduarda. On je odličan igrač - rekao je, a na pitanje može li on biti Hajdukov Eduardo odgovara:

- Prije svega želim biti Cassio.

Brazilci će u Hajduku zarađivati 5000 dolara na mjesec, a odšteta u slučaju transfera dijeli se u omjeru 60-40% u korist Fluminensea.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • WOMANIZER 13.01.2013.

    samo strance uvozimo kao da kod nas nema igrača!

  • CroBoy 13.01.2013.

    Imam 69 bodova, palac gore ako znate tu pozu :D

  • drmm 13.01.2013.

    Evo još jednog...budučeg multi miljardera na Hrvatski način...ovaj bi to stvarno mogao biti...jer mi lići na rođaka od Eduarda u trećem koljenu...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare