To je to što me zanima!

"U Splitu nas vrijeđaju i zato ćemo igrati stalno u Zagrebu"

Splitu smo obećali pet utakmica, ali nastave li s takvim vrijeđanjem, to će biti u sljedećih 20 godina. Ne bojim se reći, igrat ćemo stalno u Zagrebu, rekao je Šuker
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza komentirao je domaćinstva u utakmicama kvalifikacija za SP 2014. godine. Davor Šuker rekao je kako se Hrvatskoj financijski isplati organizirati utakmice u Zagrebu.

- Splitu sam dao proslavu 100. godišnjice, a oni su je bojkotirali. Sve tamo stoji skuplje nego u Zagrebu, ne postoje sigurnosni uvjeti i još nas vrijeđaju - rekao je Šuker i dodao:

- Ljute se i moji Osječani, a sve sam im dao. Ne znam kad ćemo opet u Split ili Osijek. Splitu smo obećali pet utakmica, ali nastave li s vrijeđanjem, to će biti u sljedećih 20 godina. Ne bojim se reći, igrat ćemo stalno u Zagrebu.

Trebali smo igrati s Katalonijom, ali Španjolci ne daju

Komentirao je Šuker i utakmicu protiv Srbije, kao i prijateljski susret koji će "kockasti" odigrati 10. lipnja protiv reprezentacije Portugala u Ženevi.

Sve je bilo dogovoreno, Hrvatska je 10. lipnja, tri dana nakon Škotske, trebala igrati protiv reprezentacije Katalonije. Xavi, Puyol, Alba, Busquets, Pique... Ukupno devet igrača Barcelone trebalo je stajati s druge strane, no španjolski nogometni savez zabranio je odigravanje tog susreta. Umjesto već dogovorene utakmice, HNS je dogovorio ogled s Portugalom. Umjesto Xavija - Cristiano Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 233

  • NIAGARA 17.04.2013.

    Ova izjava puno više govori o NJIMA nego o NAMA i zato se ne zamarajte ljudi. Ništa ne traje zauvik (osim Hajduka) pa tako nece ni ONI. Gos. Šukeru ni vi ne trebate nama i dao Bog da nikada ne zaigrate na Poljudu dok ste god VI na vlasti.

  • fizo 17.04.2013.

    Nece te se plasirat u brazil....jadnice....samo zbog tebe i slicnih....ima pravde

  • IvanKatic 16.04.2013.

    pazi sukeru da ti od sad u SPLITU ne odgrizu KITU.. smese jedno prodano,, prodajes se za cevape i kajmak

Komentiraj...
Vidi sve komentare