To je to što me zanima!

U srpski konzulat nisam ni ušao niti gledao utakmicu!

Ivan Rakitić po pisanju njemačkih medija utakmicu Srbije i Njemačke trebao je gledati u srpskom konzulatu, no kaže kako to jednostavno nije točno
Vidi originalni članak

Mladi nogometni reprezentativac Ivan Rakitić demanitao je da je utakmicu Srbije i Njemačke gledao u srpskom konzulatu u Gladbecku. Preko glasnogovornika HNS-a poručio je da to nije istina. Hrvatski mediji prenijeli su napise koelnskog dnevnika Express da Raketa namjerava uz janjetinu i prasetinu, uživati u utakmici sa srpskim konzulom u društvu prijatelja Aleksa Spenglera (59), kultnoga sportskog direktora drugoligaša Fortune iz Düsseldrofa.
- To jednostavno nije točno. Nije mi cilj pravdati se niti imam zbog čega, ali želim da javnost čuje i moj glas jer takve tvrdnje ne odgovaraju istini! - ljutit je bio Rakitić, te obrazložio:
- Na dan igranja utakmice u petak, letio sam iz Dubrovnika preko Zagreba za Koeln, gdje sam stigao oko 14 sati. Poslije sam otputovao za Hagen, kod Dortmunda, gdje u subotu imam privatne obaveze. Istina je zapravo da nisam ni gledao tu utakmicu i zaista ne znam zašto se moje ime spominje u tom kontekstu - pita se Ivan Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sb-ustanik 19.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • muk 22 19.06.2010.

    Jadna mu majka ,svi znaju da je srbin a on se jos pravda!

  • user_34983 19.06.2010.

    rakitiću tvoje ime se spominje jer nam je država puna udbaša

Komentiraj...
Vidi sve komentare