To je to što me zanima!

Igrači Newcastlea se potukli pa onda otišli na turneju u Kinu

Newcastleovi igrači, veznjak Jonjo Shelvey i vratar Karl Darrow u tri iza ponoći usred izlaska upali su u fizički obračun zbog uvreda na Shelveyev račun, a u deset ujutro odletjeli na pripreme u Kinu
Vidi originalni članak

Nema mira u Newcastleu. Nakon dovođenja kontroverznog Stevea Brucea za trenera uz velike proteste navijača jer je trenirao najljuće rivale Sunderland (a inače je poznat po tome da šeće s klupe na klupu najvećih 'neprijatelja': Sheffield Wednesdaya /Sheffield Uniteda i Birmingham Cityja/Aston Ville), u javnost je dospjela i snimka noćnog uvoda prije odlaska Newcastlea na turneju u Kinu.

Veznjak Jonjo Shelvey i vratar Karl Darrow malo su izašli noć prije puta, malo se oteglo do tri iza ponoći kada je Shelveyja netko nazvao 'ćelavom pi..om' (kose nema zbog alopecije) i razmjena uvreda pretvorila se u tuču u kojoj je Darrow bio posebno poduzetan.

Newcastle je u prvoj pripremnoj utakmici u Kini dobio četiri komada od Wolverhamptona, Daily Mail je došao do video snimke na kojoj je neki slučajni prolaznik snimio kako Shelveyja vrijeđaju, nogometaš uzvraća sa "Seljačine, vratite se u svoje jazbine" i... Počinje frka.

Shelvey (27) se još nekako suzdržao od fizičkog obračuna tj. vrlo brzo je odgurnut na nogostup, ali Darrow (28) je 'degažirao' na sve strane. Shelvey je najplaćeniji igrač Newcastlea u kojem zarađuje 78 tisuća eura tjedno, a vrhunac karijere bio mu je od 2011-2013. kada je igrao za Liverpool.

Rafa Benitez je ovo ljeto s klupe Newcastlea otišao u kineski Dalian Yifang jer Newcastleovi američki vlasnici nisu htjeli investirati u pojačanja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare