To je to što me zanima!

U 'tučnjavi' Reala i Arsenala za čudo iz Urugvaja slavio - Juve!

Talentirani Bentancur stigao je u Italiju za 9,5 milijuna eura iz Boce Juniors i za početak bi trebao proći ljetne pripreme s Juventusom. Poslije toga će se odlučiti ostaje li u klubu ili ide dalje na posudbu...
Vidi originalni članak

Ja nisam polušpica, više sam poput Xavija ili Busquetsa gledano pozicijski. 'Petica' ili 'osmica' - pričao je mladi Urugvajac Rodrigo Bentancur (19), od danas i službeno novi igrač talijanskog prvaka Juventusa.

Talentirani veznjak stigao je u Italiju za 9,5 milijuna eura iz Boce Juniors i za početak bi trebao proći ljetne pripreme s Juventusom. Poslije toga će se odlučiti hoće li ostati u užem kadru Maxa Allegrija ili će otići dalje na posudbu. Potpisao je na pet godina.

Bila je to utrka Arsenala, Reala, Manchester Uniteda, Milana i Juventusa gdje je pobijedio aktualni polufinalist Lige prvaka. Juve je imao pravo otkupa na njega još od 2015. godine kada su za 'simboličnu' svotu pustili Carlosa Teveza baš u Bocu.

Bentancura se smatra za jednog od najtalentiranijih veznjaka današnjice što je i potvrdio ovaj transfer. No, pravi ispiti ga tek čekaju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NIKE 22.04.2017.

    Sve što mediji eksponiraju te klince niti jedan nije na kraju valjao . Samo se sjetim Halilovića,Balića,Vlašića i ostale kukavelji šta se provlačila po medijskom prostoru.

  • Karlo Butić Butigol 21.04.2017.

    Dobar igrac ali nista sad ekstra fenomen,talent,cudo...Nije nista bolji od npr:Corica i Krovinovica...Ko prati zna o cemu govorim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare