To je to što me zanima!

U Varšavi slave Maribor i pad Celtica: 'Nogomet je pobijedio'

Legia iz Varšave se ne može pomiriti s tim da je ona trebala biti na mjestu Celtica i protiv Maribora tražiti šansu prema Ligi prvaka. Sinoć su slavili pobjedu Slovenaca...
Vidi originalni članak

Bolja momčad je pobijedila. Opet. I nogomet je pobijedio. Tako i treba biti. Čestitke Mariboru, napisao je na Twitteru predsjednik Legije iz Varšave, Dariusz Mioduski. 

Maribor je pobijedio Celtic u uzvratnoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka 1-0 u Škotskoj. Slovenski klub je izborio Ligu prvaka. 

A Legia se ne može pomiriti s tim da su oni trebali biti na mjestu Celtica i sa Slovencima se boriti za Ligu prvaka. Legia je u dvije utakmice razbila Celtic (ukupno 6-1), ali je zbog proceduralne pogreške u uzvratu izbačena iz 4. pretkola.

- Nogomet je pobijedio - stoji poruka i na službenom Twitteru poljskog kluba nakon pobjede Maribora. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • -Rio 27.08.2014.

    Kaj e gmazovi,cujem guzda je u beogradu na pregovorima sa cecom,hoce da'napuni ruglo,al tad cete kobasice morat masno platit.Gazda je odlucio da ga napuni,a poznavajuci purgere dok sam tamo bio u skoli,ruglo ce za cecu biti rasprodano.Znam da vi volite i redovno se vikendom napijate uz cajkuse.

  • -Rio 27.08.2014.

    Kaj e bad blue girl,jel to najbolji odgovor koji mozete ponudit 'bre':-) Srecom ljudi poput mog oca,strike i ujaka su krv proljevali od prvog do zadnjeg dana da bi iskorjenili to 'bre'al kad to balavci po portalima pisu tu se ne'moze nista.Mamiceva prcijaaaaaa-zagreeeeeeeeeb:-) :-)

  • -Rio 27.08.2014.

    Cek dok se vrati iz beograda.Na pregovorima je sa jednom turbo mega giga folk cajkusom koju ce mu ivan zak sredit da dovede i napokon napuni ruglo

Komentiraj...
Vidi sve komentare